3830 Loop készítése
0
0
2011. aug. 23.

Az új Audi A6 még szögletesebb és még dinamikusabb vonalvezetést kapott, mellyel a gyártó folytatja a 2004-ben megkezdett karakteres márkaarculatának építését. Vajon a vonzó külső elég lesz-e a sikerhez?

Az előző generációs Audi A6-os sikerének legékesebb bizonyítéka, hogy évekig a legtöbbet eladott luxusautó volt hazánkban. Az Audi az új modelltől hasonló sikereket vár, melyre minden lehetősége adott. Igaz nagy a harc a kategóriában, mert tavaly jelent meg az új 5-ös BMW is, de a legfrissebb Mercedes-Benz E-osztály is „csak” 2 éves modell. A nagy német hármasból a Mercedes az elegáns a BMW a sportos, míg az Audi évekig kereste a helyét a két „öreg” között. Az eladási számok azt mutatják, hogy az Audi mára már megtalálta a helyét, erre tökéletes bizonyíték az új A6-os.

Az Audi a 90-es évek közepén lépett be igazán a felsőkategóriás prémium autók piacára az Audi 100-sal, amelyet 1994-ben kereszteltek át A6-ra.

Az új Audi A6 formavilága az utóbbi években megjelent Audi modellekből táplálkozik. A frontrész leginkább egy megnyújtott Audi A1-re emlékeztet, a hátsó pedig amolyan „egyen audis”. Az új modell egyébként hosszabb, szélesebb és alacsonyabb, mint az elődje, így a külső összességében inkább sportos, mint elegáns.

A belsőtér kialakítása, anyaghasználata és az összeszerelés minősége kifogástalan, igaz ebben a kategóriában ez a minimum. A legnagyobb változást mégis csak a vezetőülésből lehet érzékelni. Ugyanis az új A6-os megkapta az A8-as műszerfalát, melynek különlegessége, hogy minden információt le lehet róla olvasni: navigáció, telefon, rádió, fogyasztás, stb. egyszóval minden elérhető.

A tesztautóban elektromos-memóriás bőr-alcantara sportülések vannak, melyek igen kényelmesek, ám testesebb alkatúaknak nem ajánljuk, mert talán szűk lehet helyenként. Érdekesség, hogy az új modellben feltűnően több bőrfelület került az ajtókra, így minden ki-és beszállásnál nő a komfortérzetünk...

www.golfandprime.hu
http://www.facebook.com/golfandprime

Szponzorokat, partnereket keresünk!
info@golfandprime.hu

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY