3505 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
9
0
1 hete

Hova nézett az autós?

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
kiczky
Igen, nekem is az tűnt fel először, hogy miért akkor tapos a gázba az autós, amikor már ott volt a biciklis? Korábban is simán bemehetett volna, de hát ezt már nem tudjuk meg :)
thumb
saltnp
Amúgy elég nehéz nem úgy látni, hogy az autós szándékosan csapta el a "köcsög" kerékpárost... ;)
thumb
kiczky
Oké, meggyőztél :D
thumb
saltnp
"1. Tök mindegy, a biciklis egyenesen megy, vagy jobbra kanyarodik, neki van elsőbbsége"

Hát nem. Nem tök mindegy. Ha egyenesen megy a sávjában, akkor elsőbbsége van. Ott ment? Nem. Ha kanyarodik nincs elsőbbsége, a másik szögből látszik, hogy betorkolló sáv, neki kellene elsőbbséget adnia az autósnak.

"2. Ha tényleg jobbra kanyarodik, akkor is elütötték volna, mint a szél, ilyen tempóval..."
Ja, meg is érdemelte volna akkor is, mivel nem lenne elsőbbsége, ergo szándékosan kényszerítette volna vészfékezésre az autóst.

"3. Igen, valóban a jobbra kanyarodóban ment egyenesen, de ez a pár centi az elsőbbség meg nem adása szempontjából mennyivel kisebb mértékű kihágás már?"
Semennyivel.

"Ennyi erővel, ha úgy megyek át a zebrán, hogy nem az úttesttel merőlegesen, hanem kicsit ívelve, a zebra vonalát elhagyva, és úgy ütnek el, akkor nyilvánvalóan én vagyok a gyökér, mert miért nem a zebrát használtam? Örüljek, hogy nem b***nak tarkón utána, vagy mi?"

Ez bizony pontosan így van. A KRESZ szerint is köteles a gyalogos, még a gyalogosátkelőhelyen is a legrövidebb úton átérni. Ha letérsz a zebráról és elütnek, így jártál.

Persze 99.9%, hogy nem ütnek el, mert az autós sem arra utazik, hogy "Dik mán: ott egy szabálytalan gyalogos üssük el!", sőt próbálja elkerülni a balesetet, ha kell vészfékezéssel elkormányzással. Ha viszont szándékosan húzod az időt az átkeléssel valóban megérdemled, hogy tarkónbasszanak és igen, örülj, hogy ez nem történik meg! ;P
thumb
Remélem, ez csak egy vicc, amit írtok...
1. Tök mindegy, a biciklis egyenesen megy, vagy jobbra kanyarodik, neki van elsőbbsége
2. Ha tényleg jobbra kanyarodik, akkor is elütötték volna, mint a szél, ilyen tempóval...
3. Igen, valóban a jobbra kanyarodóban ment egyenesen, de ez a pár centi az elsőbbség meg nem adása szempontjából mennyivel kisebb mértékű kihágás már?
Ennyi erővel, ha úgy megyek át a zebrán, hogy nem az úttesttel merőlegesen, hanem kicsit ívelve, a zebra vonalát elhagyva, és úgy ütnek el, akkor nyilvánvalóan én vagyok a gyökér, mert miért nem a zebrát használtam? Örüljek, hogy nem b***nak tarkón utána, vagy mi?
Szóval szerintem ki is oszthatnánk egy érmet az autósnak, annyira korrekt volt.
thumb
A kerékpáros nem tévesztett meg a balra kanyarodót azzal, hogy a jobbra kanyarodó sávban haladt. Nem lehet megtévesztő, mert nem volt takarásban a kanyarodása során végig láthatta. Akkor lett volna megtévesztő, ha emiatt az autós nem látja.
thumb
Profbp : A kanyarodósávból ment egyenesen a biciklis? Igen. Szabálytalan volt? Igen. Plusz még figyelmetlen is volt, mert számítania kellett volna a kanyarodó autóra. Az autós is figyelmetlen volt, mert csak azt nézte, hogy a biciklis a kanyarodósávban van, azt nem, hogy azzal a sebességgel azt a kanyart nem lehet biciklivel (sem) bevenni... Értem én, hogy jaj, szegény bringás, de b+ ha szabálytalan vagyok triplán figyelek, pláne, ha egy afférból én húzom a rövidebbet, nem?
thumb
Tinman: Ja, még inkább nem következett volna be, ha nem is ül biciklire... Eszem megáll...
thumb
Hová nézett a biciklis inkább, nem?
Jobbra kanyarodva is elsőbbsége van a biciklisnek, meg egyenesen menve is, de ROSSZ sávban ment a kerékpáros, ezáltal megtévesztette az autóst, aki azt hitte, hogy a biciklis is jobbra lemegy. Az tény, hogy az autós is figyelmetlen volt, de a biciklis a hibás, mert a baleset nem következett volna be, ha egyértelműen az egyenesen tovább haladó sávban közlekedik és nem a jobbra lekanyarodóból megy egyenesen...
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!