37955 Loop készítése
6
0
2010. jún. 24.

Dráma húsznál. Mindössze ennyivel jött a vonat, amikor elütötte a kisautót. Negyvennél a fékút ennek a négyszeresére nő, nyolcvannál a tizenhatszorosára. De akkor már az autó nem marad meg egyben.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
A bobót nem féltették,az selejt gép volt sajnos:(.
A szergej tolta hátulról,így azt feláldozták...
thumb
Szerintem nagyobb sebességgel kellett volna kipróbálni a tesztet. Bár biztos féltettéka vonatot is.. Amugy egyetértek az előttem szólóval, hogy jó nagy kárt okozott ez a kis tesztecske. De gondolom belekalékulálták a megrendelők.
thumb
Nagyon jó vidi,jó közelről kameráztad:)
Egyébként tényleg nagyon durva.
thumb
Nézzétek csak! Amikor a mozdony eltolja a roncsot még közel sincs úgy megtörve mint az utolsó képkockákon. Ez annak köszönhető, hogy az a barom aki ezt az egészet kitalálta nem számította bele a történetbe hogy OTT EGY VÁLTÓ. Így aztán sikerült a rommá tört autóban kb. 10.000- a vasúti pályában több százezer forint kárt okozni (persze az adófizetőknek ).
thumb
Csak a tisztázás végett:

M44: Bobó
M62: Szergej

Rohattmav: ugye te sem gondoltad komolyan hogy MINDEN kis átjáróra milliókat rákölteni, hogy alul-,vagy felüljáró legyen? Még nyugaton is luxus lenne, ezek nem TGV-k! A fejekben kéne rendet rakni, ha én autóval-motorral meg tudok állni az átjáró előtt, akkor a nyomorék biciklis ne kacsázgasson mögöttem-előttem, és ne menjen át szándékosan a tilos jelzésen! A jelzés azok számára is egyértelmű, akik nem tanultak Kreszt, én nem tudom sajnálni azokat, akik ezt figyelmen kívül hagyják mert úgy gondolják rájuk nem vonatkozik a fizika törvénye!
thumb
Hülye kísérletek helyett inkább a szintbeli kereszteződéseket kéne átalakítani alul- vagy felüljáróvá. Meg normális vasúthálózatot létrehozni jó közlekedési kapcsolatokkal amivel érdemes utazni. Meg a rég felszedett iparvágányokat, mellékvonalakat papíron is megszüntetni és nem milliárdokat kilopni az adófizetők zsebéből. Buzi máv.
Felhasználó videói
thumb
0:43
UAZ az erdő ellen
2017. dec. 26.
thumb
0:44
Lexus RC F gyorsulás
2017. dec. 13.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY