32044 Loop készítése
4
0
2017. ápr. 3.

Akkor azt mondta, nem érdekli. Most 15 évet kapott.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
"Akkor azt mondta, nem érdekli. Most 15 évet kapott."

Nem vagyok nagy motoros fan, de megérdemelte. Ez kimondottan egy rosszindulatból fakadó, szándékos balesetokozás volt. Retardált vén idióta, rohadjon rá a műanyag lakat.
thumb
Ez geciség volt, semmi értelme.
Strombus, köszönöm a tömör,de kimerítő összefoglalód! :)
thumb
El "kellett" ütnie, mert a motoros figyelmen kívül hagyta a záróvonalat. De ahhoz, hogy el tudja ütni, neki is át kellett lépnie azt.
Én csak benzintyúkként motorozok, de a motoros reflexével kapcsolatban nekem is kételyeim merültek fel.

Elég sokat autóztam már Amerikában (több évnyi,több állambéli tapasztalat) és az a meggyőződésem, hogy annak ellenére, hogy 16 éves koruktól autó van a seggük alatt és minden a motorizáción múlik, nem tudnak vezetni. Eléggé meglepett ez a felismerés az első alkalommal. Többnyire nem törődnek azzal, hogy más is van az úton, nem tudják, hogy mire jó az index a járművön és amikor zöldre vált a lámpa rendkívül nehezen találják meg a gázpedált és nyomják meg végre. Ha egy egyenrangú kereszteződésben nincs villanyrendőr, akkor legtöbbször mindenkinek stoptáblája van és az megy tovább először, aki először érkezett. Minden közlekedési helyzetet így próbálnak megoldani: álljunk meg és majd apránként kitaláljuk ki indulhat mikor. Ehhez nem kell reflex. :-(
A motorosok legtöbbször mennek mint a jógyerekek, kocsik mögött, nem előzve. Még dugóban se. A nálunk megszokotthoz képes másfélszer vagy kétszer olyan széles sávban se. Elképesztő. Sisakot több államban lakott területen belül nem kötelező viselni és hülyék ahhoz, hogy viseljék, ha nem büntetnék érte.
Míg szemtől-szembe, gyalog alap az egymásra mosolygás és az udvariasság, autóban úgy érzik magukat, mintha páncélban lennének vagy láthatatlanok. Sokszor előfordul agresszív viselkedés.Mi itthon hasonlóan vagyunk bunkók járművel vagy gyalog, ott engem meglepett ez az átváltozás, a visszafojtott agresszió volán mögött való kiélése.

Ha valaki mellékútról ráhajt a soksávos főútra, ne reménykedjen, hogy a külső sávból beljebb húzódnak és így helyet csinálnak neki, hogy ő könnyen felhajthasson. Nem is próbálkozik. Megvárja, míg mind a három egy irányba haladó sáv teljesen üres lesz, akkor hajt ki végre. A villanyrendőrnél a három-négy-öt sávból mindenki ugyanabba sorakozik fel, van, hogy 8-10 autó mellett gurulok el és választok a másik két-három üresen hagyott sáv közül, hogy a sor elején legyek. Zöldnél mindig én indulok el előbb a kis bérautómmal, legyen mellettem Porche vagy Ferrari, mindegy, nem ébred fel olyan hamar, így a kereszteződés után nyugodtan át tudok sorolni 2-3 sávval arrébbra, ha arra van szükségem, mire utolérnek a "gyors" autók. A fiacskáim ezt mindig nagyon szokták élvezni, hogy az anyjuk lenyomja a menő autót a Ford Fiestával vagy akármivel.
A sebességhatárok jóval alacsonyabbak, mint amit mi Európában az adott körülmények között indokoltnak tartanánk. Az utak biztonságosak, a sávok szélesek, legtöbbször osztott pályás az úttest és középen, oldalt nagy, füves kifutópálya van, nem mély árok.
Álló radar nincs (legalábbis azokban az államokban, amelyekben én jártam). A rendőr gyorshajtásért úgy kaphat el, ha utolér. Nagyon ciki, amikor az ember mögött egyszer csak felvillan a fény, vijjog a sziréna. Viszont ha az egész forgalom a megengedettnél gyorsabban halad, nem bántják, csak azt, aki ebben a helyzetben cikázik, ezzel veszélyhelyzetet idézve elő. Vagy azt, aki túl lassú sebességével teszi ugyanezt!

A rendőr nem biztos, hogy megbüntet, van esély a kimagyarázásra. Pont Texas-ban jártam úgy, hogy beírtam a GPS-be az úti célt. Azt mondta a GPS: "menj 1064 km-ert, aztán kanyarodj jobbra." Így is lett. Aztán ahogy így mentem, mendegéltem, a nyíl egyenes, forgalommentes úton, a km óra felkúszott a megengedett 128 km/h (80 mérföld/h - az összes állam közül a legnagyobb megengedett sebesség) helyett 161-re (100 mérföld/h). Egyszer csak az egyik bokor mögül az ott lapuló rendőrautó kivágódott, megállított. Mondja a rendőr a tényállást. Mondom: "Ez egy nyílegyenes út, sehol egy autó, sehol egy kereszteződés, sehol egy település, otthon, kis hazámban ilyen nincs, hogy száz mérföldeken át ilyen körülmények között megyek, muszáj volt gyorsan menni." Azt mondta, jó, akkor ad egy szóbeli figyelmeztetést (írásban) és ma már nagyon vigyázzak, hogy ne lépjem át a sebességhatárt, mert ha még egyszer elkapnak, nem úszom meg. Vigyáztam. :-)
Egyszer egy piros lámpánál balra kanyarodásnál is elfogadták az érveimet. Ott még papírt sem kaptam a dorgálásról. Szóval a rendőr nevel, nem feltétlenül büntet.
thumb
Az ilyen ember nem motorozzon reflexe annyi hogy pont semennyi ja meg nem farmerban meg poloban motorozunk mert ha borulás van bör sem marad az emberen meg nem üveghangon motorozunk és stb stb,az autós is akora bunkó hogy egycsapásra agyon lehetne vele ütni vagy ötven törököt.itt pont az látható mikor 2db agyalágyult találkozik az utakon.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY