0 0 33
90109
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2011. febr. 1.
Az erőszakosan előzgető autó hirtelen befékezett, míg a Szamara nem vette fel időben a kellő követési távolságot.
Hozzászólások | 33
LeventeFarago
2011-03-19 14:58:47

Na az ilyen takony SUV-os nak egy életre a börtönben kellene rohadnia. Nem, nem azért mert siet. Azért, mert így befékezett a Samara előtt. Azzal semmi bajom, ha siet valaki, rengeteg oka lehet rá. Aki siet, az siessen akkor is, mikor bejezte az előzést és fékezgessen, ne neveljen! Utálom, az önkéntes rendőröket! Akik azt hiszik, nekik mindent szabad, és ha valaki nem alkalmazkodik a beteges értékrendjükhöz, akkor büntetnek. A Samarás sem hibátlan szerintem a történetben. Őt is keményen meg kellene büntetni egy tetemes bírsággal, hogy leszokjon az olyan vezetésről, amivel a másik dolgát nehezíti meg. De az ő hibája eltörpül a másik agresszivitása mellett. Van aki itt azt írja, hogy a másik szabálytalansága nem jogosít fel a szabálytalanságra. Ezzel csak egyet érteni lehet. De van egy másik alap igazság is, amit sokan szeretnek nem tudomásul venni. Csak az várja el a másiktól, hogy szabályos, aki maga is az! Milyen alapon várja el a SUV-os a Samarástól, hogy szabályos lesz az előzés alatt, mikor ő maga is tesz a szabályokra??? Milyen alapon várja el a SUV-os a Samarástól, hogy segíteni fogja, mikor ő veszélyeztette már az előzés előtt is??? Megdöbbentő, hogy vannak olyan hozzá szollások, akik a Samarást jobban elmarasztalják, mint a SUV-ost! De még megdöbbentőbb, hogy látszólag senki nem áll meg a balesetnél! Úgy érzem, hogy vannak Emberek és emberszabásúak a történetben és a hozzászólók között is

Cheeta
2011-03-13 17:30:10

bigbela1 (hitetlen) csak jelzem, hogy videó készítéskor a hang és képsávokat külön lehet szerkeszteni, ezért gyors a kép és normál a hang.... és szerintem nem fake

ssttss
2011-03-12 09:38:05

A szamarás nem biztos, hogy gyorsított, lehet, hogy a kamerás kocsi lassított mert látta a kakaskodást. (de ezt magam sem hiszem el :D )

szigetlako7
2011-03-02 12:25:18

A SUV tényleg veszélyesen előzget a szamarás meg puposkodik. Egyik se jobb a másiknál. Mindkettő veszélyezteti a közlekedést. Függetlenül attól hogy milyen autód van biztos téged is előztek már meg állat módjára, és te is előztél meg másokat veszélyesen. Ha gyengébb autóval vagyok inkább engedem hagy menjen. Nem ér annyit az egész hogy ártatlanok meghaljanak. De az biztos néha nekem se árt egy xanax pláne ha hétvégén megyek valamerre. És az is biztos hogy a tötymörgő lassú sofőrök miatt is van baleset mert ugye megy a paraszt a 70es táblánál 40nel előtte meg senki. Persze hogy hülyét kap az ember. Itt is látszott hogy a szamara előtt senki nem volt gondolom szép kis sor alakut ki mögötte, egyenes szakasz nem lakott terület Te is mennél vagy 100zal. Senki nem meri megelőzni , a feneked alatt egy ilyen autó, gondolsz egyet megelőződ a sort. Erre aki eddig ment vagy 50-70el elkezd gyorsítani hogy hátha felkenődsz a szembejövőre. Te mit tennél? Persze nem azt mondom helyes amit SUV csinált !!! Minek sietni ,az esküvőm már megvolt a temetésemről meg úgysem kések le)

phxmike
2011-02-27 12:37:53

mivel a video ketszeresre van gyorsitva igy a suv-os elso kameras kocsis elozese nem annyira veszelyes, befert en azt mondom a samaras nehez megitelni de ha ragyorsitott akkor nem csak szabalyt szegett de gy barom is volt nem ismerte fel hogy egy ilyen kocsira egy szamaraval nem erdemes ragyorsitan... masodiknak akkor tevedett mikor hulyebena mondjara elrantotta a kormanyt akkor is belemegyek hatulrol ha aztan engem hoznak ki hibasnak mert igy csak a ket auto sebessegkulonbsege az utkozesi sebesseg ergo eleg valoszinu hogy tulelem ez a marha meg beleboritotta magat az arokba amit egy szamaraba ov es legzsak nelkul nem biztos hogy tulelt.. az hogy nem allt meg senki akar magyarorszagon is lejatszodhatna... meg amugy ez az egesz is... itt valaki irt osztrak peldat meg magyar parasztot otvennel az autopalyan tokeletesen igy van, mar egyszer ketszer vegigvezettem angliaig meg vissza sok nezmet vezetesi szokasait ismerem (mind kozul a francia szerintem a legrosszabb foleg parizsban) de ami itthon van azzal semmi nem veszi fel a versenyt mondjuk del balkanon meg nem jartam.. :)

Adamko
2011-02-23 21:10:10

az ilyen SUV-os marhákon egy kamion menjen át...

redwolf
2011-02-12 19:35:43

Úgy látom, a hozzászólások is olyanok, mint a közúti közlekedés: mindenki osztja a másikat. Cak ez itt veszélytelenebb, az úton halál, vagy örökös bénulást okozhat. Ha mindenki tisztelné a másikat itt is, ott is, nem lennénk ennyire idegbajosok. Ezen a videón el kellene gondolkodni: a kamerás, az előzgető, és az áldozat szemszögéből is.

bigbela1
2011-02-11 19:39:24

Érdekes, hogy a videó 27 mp a digitális óra a bal felső sarokban mégis 10:44:26 - 10:45:20 -ig tart ami pont 54 mp tehát kétszeres sebességgel pörög. A hang nincs felgyorsítva tehát valami csalás van a dologba. Így rávilágítva az az éppen hogy csak befért már kétszer annyi idő mint azt első nekifutásra a videón látni lehet és a hirtelen ráfékezett sem annyira hirtelen. Persze van akinek ez semmit nem jelent. Pedig fontos.

bigbela1
2011-02-11 19:08:16

Igen tanulságos a videó és érdekesek a hozzászólások. Ha a Samarás hátulról belemegy már töltheti is a betétlapot követési távolság be nem tartásáért. Az előzési szándékot segíteni és semmilyen módon akadályozni nem szabad. Nem kell félreállni vagy lehúzódni de amikor egyértelműen látszik az előzési szándék nincs értelme kekeckedni. A követési távolság betartása azért lényeges és azért kell azt mihamarabb felvenni mert itt a befékezés lehet hogy szándékos de akár egy hirtelen vészhelyzet is erőteljes fékezésre kényszerítheti az elől haladó autót. A hozzászólásokban elfogultságot érzek a nagy és gazdagnak titulált autóval szemben ami nagyban hozzájárul a vélemények negatív voltához. Egy száguldozó barom aki veszélyeztette a kamerás autót hiszen alig tudta befejezni az előzési manővert de a Samarával kapcsolatban nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt. A Samarás magának kereste a bajt. Ja és még valami lényeges az okoskodóknak. Közúti baleseteknél a szándékosságot szinte lehetetlen bizonyítani ezért nem is osztogatják az éveket. Legtöbbször csak a lelkiismeretének kell elszámolnia egy egy baleset okozójának. Ezért azt tanácsolom mindenkinek vezessen körültekintően és magatartása legyen konfliktus kerülő.

rosszqtya
2011-02-11 07:17:31

jó sokan megálltak segíteni -.-"

Szsrobert
2011-02-05 20:19:10

Bele kellett volna durranni a Szamarával a hátuljába.

ebl
2011-02-03 13:48:47

Azért aki egy szándékosan okozott cserbenhagyásos közlekedési balesetet egy napon említ egy akadályozással, az nem érdemli meg azt sem, hogy biciklit vezessen! A SUV-os nemcsak a szamarást veszélyeztette, hanem azt is, amelyikben a kamera volt. No meg a szembejövőket. 1-2 másodpercen múlt, hogy nem lett frontális. (Mármint a videó legelején) Meg lehet figyelni, hogy amikor a SUV visszatér a jobb sávba 1 másodpercen belül jön szembe egy teherautó. Honnan a fenéből veszitek azt, hogy a szamarás fékezett??? A SUV féklámpája kétszer felvillant, de mindkétszer csak rövid időre. Ha a szamarás beletaposott volna a fékbe, akkor a SUV-nak keményen több másodpercig kellett volna fékeznie. Lehet, hogy a szamarás felvillantotta a féklámpáit, de érdemi erős fékezés biztosan nem volt. A szamarás valóban rágyorsított, mialatt a SUV előzte, de nem jött eközben senki sem szembe, így ez csak akadályozás és nem veszélyeztetés. Összegezve: A SUV veszélyeztette a kamerás autót, veszélyeztette a szembejövőket. Majd 2 méteres követési távolságával zavarta a szamarát. Ezt követően szándékosan balesetet okozott, majd továbbhajtott, cserbenhagyás. A szamarás lehet, hogy kicsit lassított, majd előzés közben rágyorsított. A szamarás egyik manővere sem tűnt veszélyeztetésnek, hiszen egyik esetben sem kellett a SUV-nak hirtelen irányt váltania vagy fékeznie.

SzelkiLata
2011-02-03 12:32:49

Számomra meg az az elszomorító, hogy ennyire sokan a szamarás pártjára állnak. 1. Nem vagytok rendőrök. 2. Nem vagytok bíróság sem. Ennek ellenére pl. pfekete simán kiosztott 5-10 év börtönt. 3. Nem tudhatjátok, miért siet egy vezető. Lehet, hogy a felesége szül, az apját infarktussal szállítja kórházba, rosszul lett valakije, bármi előfordulhat. Nem tisztetek mérlegelni, nem tisztetek nevelni sem és büntetni sem. 4. Az, hogy más szabálytalankodik, az nem jogosít fel senkit a szabálytalankodásra. A KRESZ pedig leírja, hogy hogyan kell viselkednie az előzött autónak: szükség szerint a sebesség csökkentésével, félrehúzódással elő kell segítenie az előzés mielőbbi biztonságos befejezését. Nem idéztem pontosan, de utánanézhet, aki kételkedik. A legveszélyesebbek azok az emberek, akik tényleg azt sem tudják mi folyik körülöttük, sem helyzetfelismerésük, sem reflexük nincs, de önkéntesrendőrködnek és oktatni próbálnak. Ilyen a magyar. Off: Amikor leesett egy kis hó, az autópálya belső sávja beállt 55-re, a szélső meg 57-re. Senki nem ment le előlem, mert úgy ítélte meg a virsli nyári gumijával, hogy elég gyorsan halad. Az nem jutott az eszébe, hogy az én kocsimon azért vannak 50,000 Ft/db árú gumik, hogy biztonságosan vezethessek ilyen körülmények között is. Ráadásul 10 autóból 8 a tömött sorban folyamatosan égette a hátsó ködlámpáját. Mi jogosította fel arra őket, hogy 55 km/h-val tartsanak fel a belső sávban? Semmi. Semmivel nem indokolható, még akkor is el kell engedjenek, ha 190-nel megyek, pláne, ha csak 80-100-zal szeretnék menni. Ennek ellenére 200 km/en át MINDEN magyar paraszt így viselkedett! Ugyanezt Ausztriában is átéltem: ott mindenki lehúzódott a szélsőbe, aki 50-nel akart menni, én mehettem 100-zal a belsőben. Ha valaki még gyorsabban jött, lehúzódtam, mert így KELL és így és értelmes, valamint biztonságos. On: A SUV-ost sem védem, mert a büntetősatura semmi nem jogosítja fel. Az, hogy gyorsan hajtott engem nem zavar. Tegye a saját felelősségére és zsebére, nekem az a dolgom ilyenkor, hogy deffenzíven vezetve elengedjem. A büntetősatu nagy parasztság, de a szamarás gyorsítása meg über-köcsögség. Egy szó mint 100, mindkettő hülye. A szamarás meg megérdemelte. Aki másnak vermet ás, Isten nem ver bottal és hasonlók.

pfekete101
2011-02-03 11:32:06

Mindketto kocsog volt, de a SUV-ost latnam szivesebben holtan. SUV: 1. A video legeslegelejen szinte eppenhogy beelozte a kameras autot. 1 ev felfuggesztett. 2. Orulten megy ossze vissza, neki semmi se szamit. Kibaszott nagy kocsogseg. + 1 ev felfuggsztett. 3. Amikor beelozte a Samarast, akkor satufek. +5 ev borton + ha a Samarsanak baja lett, akkor meg +5, +10 ev. Samara: 1. Lehet hogy kocsog, aki beelozott, de elozeskor nem szabad gyorsitani. 2 ev felfuggesztett.

knight42
2011-02-03 10:09:21

Egyértelműen látszik, hogy amikor a suv elkezdett előzni, a samarát lepadlózta a sofőrje. (a suv jobb sarkát kell figyelni, picit látszani fog a samara) Nem szép dolog amit a suv csinált, de a samarás is pontosan ugyanolyan köcsög. Nekem is volt ilyen szitum, amíg nem akartam megelőzni, bókászott hetvennel, amint meg akartam előzni, akkor felgyorsított 90-re. Közben azért jöttek szemből is. Satufék, és be mögé vissza lett az eredmény, szerencsére megúsztuk. Az összes ilyen köcsögtől örökre elvetetném a jogsit.

A felhasználó további videói
Felettünk a Föld
7:49
1 hete 28 néző
UFO, Rubtsovsk 2007.május 10.
1:03
Két csillagutazó
20:47
3 hete 19 néző
Csillagkapu rendszer
18:08
3 hete 29 néző
Zéta, elrablás utáni segítség
25:05
2022. jún. 2. 14 néző
A bennünk élő gyermek
1:47
2022. máj. 27. 42 néző
Fekete ragacs
2:04
2022. máj. 23. 31 néző
Rémusz bácsi meséi
15:01
2022. máj. 11. 20 néző
Feldmár András - Az élmények szabadsága 3...
1:08:16
Hologram vetítés, drónról?
5:45
2022. márc. 31. 36 néző
UFO Kijev felett
4:50
2022. márc. 29. 82 néző
Penny Bradley-Szuperkatona programok  1.rész
1:06:02
Penny Bradley Szuperkatona programok 2.rész
44:24
Vilmos teremtette - Paktum
12:40
2022. márc. 16. 20 néző
Klónok
3:02
2022. márc. 15. 74 néző
Alternatív terápia, regressziós hipnózis...
17:36
A Bagdadi múzeum kifosztása 2003-ban...
9:56
George Kavassilas - Kozmikus utazásunk 9...
28:15
George Kavassilas - Kozmikus utazásunk 7...
55:09
George Kavassilas - Kozmikus utazásunk 5...
46:24
George Kavassilas - Kozmikus utazásunk 3...
28:52
George Kavassilas - Kozmikus utazásunk 8...
47:14
George Kavassilas - Kozmikus utazásunk 2...
1:08:59
George Kavassilas - Kozmikus utazásunk 1...
1:20:46
10000 Hz
3:04
2022. jan. 26. 78 néző
Paraziták (Hangoskönyv)
31:35
2022. jan. 14. 431 néző
Hasonló videók
7:49
1 hete 28 néző
1:03
20:47
3 hete 19 néző
18:08
3 hete 29 néző
25:05
2022. jún. 2. 14 néző
1:47
2022. máj. 27. 42 néző
2:04
2022. máj. 23. 31 néző
15:01
2022. máj. 11. 20 néző
1:08:16
5:45
2022. márc. 31. 36 néző
4:50
2022. márc. 29. 82 néző
1:06:02
44:24
12:40
2022. márc. 16. 20 néző
3:02
2022. márc. 15. 74 néző
17:36
9:56
28:15
55:09
46:24
28:52
47:14
1:08:59
1:20:46
3:04
2022. jan. 26. 78 néző
31:35
2022. jan. 14. 431 néző