1377 Loop készítése
0
0
2014. ápr. 11.

Köszöntünk a Magyarországi Bogarasok Klubja a Mini Club Hungary, és a Trabant-Wartburg Klub nevében!
Örömünkre szolgál, hogy vendégül láthatunk közös rendezvényünkön, ami 2014-ben 4. alkalommal kerül megrendezésre a biatorbágyi Premier Outletben! Az Oldtimer Premier -- Veterán Járművek Találkozója, azért jöhetett létre, mert két, a veteránozást kedvelő klub a „Bogarasok", és a „Minisek" úgy döntöttek 2011-ben, hogy egy rendezvény betétprogramjaként szerveznek egy olyan ingyenesen látogatható találkozót, ahol összegyűlhetnek, és összebarátkozhatnak egymással a tagok, illetve vendégül láthatnak mindenkit, akit érdeklenek a régi járművek.
A rendezvény rendkívüli sikert aratott, és már az első évben több mit 600 autó jött el a Budapest környéki helyszínre. A sikeren felbuzdulva csatlakozott a csapathoz a „Trabant-Wartburg klub" is, és a vendéglátó, a Premier Outlet segítségével a rendezvény Magyarország legnagyobb veterános rendezvényévé nőtte ki magát az évek folyamán.

2012-ben már közel 1000 jármű látogatott el az évad első programjára, ahol az egész család kellemesen tudja eltölteni az időt. Míg az apuka, a járművek között sétálva szívja magába a régi korok emlékeit, addig az anyuka, és a gyermekek, a gyermek programokon, vagy a Premier Outlet üzleteiben múlathatják az időt.

A veterán, klasszikus, vagy nosztalgia járművel érkezők, pedig a nézelődésen kívül játékos vetélkedőkön mérhetik össze tudásukat, akár a saját járműveikkel is. A versenyeken összegyűjtött pontokat az óránkénti, összesen négyszeri eredményhirdetésen válthatják díjakra a szerencsés résztvevők, illetve a szervező klub-ok szubjektív rendezőelvek alapján ítélik oda az általuk felajánlott díjakat a rendezvény záróakkordjaként.

A 2013-as év a rendezvény életében hozott néhány kisebb változást. A szervezők új arculattal, de töretlen lelkesedéssel vetették bele magukat a munkába, aminek eredményeként néhány program megújult, és újra több mint 750 jármű látogatott el a bevásárlóközpontba a megszokott április hétvégén.

A tradíciót folytatva az Oldtimer Premier 2014-ben is megrendezésre kerül, immár nagyobb területen, és ismét megújuló programkínálattal. Örömünkre szolgál, hogy az eddig töretlen fejlődés 2014-ben sem szakad, meg és a szervezőcsapat új együttműködő partnert üdvözölhet a Totalcar - Magyarország meghatározó internetes, autós médiuma személyében, akik a cikkekben szereplő járműveikkel együtt, személyesen is tiszteletüket teszik a Premier Outlet parkolójában 2014. április 26.-án szombaton 8.00 -- 17.00 óra között.

Bízunk abban, hogy 2014-ben is nagy létszámban üdvözölhetjük a veterán, nosztalgia és hobbi járműveket szerető barátainkat, és mindazokat, akiket érdekel ez a világ, vagy csak egy kellemes családi programra vágynak ezen a reményeink szerint napfényes tavaszi szombaton!

Jó szórakozást, jó és biztos utat, valamint benzinkutat kívánunk!

MBK, MCH, TWK, és a Premier Outlet!

Forrás: MBK

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY