0 0 0
35
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2018. szept. 8.
Lökhárító javítás műanyaghegesztés Nissan Murano

3 tanács, amivel nem fog átverni a bontós, ha lökhárítót vásárolsz.

Te mit tudsz mesélni az autó bontósokról? Neked milyen tapasztalataid vannak? Most megosztunk veled néhány olyan tanácsot, amivel ki tudod kerülni a bontósok csavaros cseleit.

Amikor összetörik az autód, akkor gyors és eredményes megoldásra van szükséged. Az autó neked is kell, másnak is kell és nekünk is szükségünk van rá. A problémádban három dolgot tudsz mérlegelni:
- Az időt, a minőséget és a költséget -

Gyakran jön a lökhárító javítás munkafelvétel során témaként a bontó, azaz a bontott műanyag lökhárító lehetősége a műanyaghegesztés helyett. Az autóbontó egy rejtelmes terület. A működésükkel kapcsolatban személyes tapasztalataink is vannak és annál több szörnyűbb történet, amiket az ügyfelektől hallunk. Biztosan van ellenpélda és ennek mi is csak örülünk.

Gondold végig, hogy mit kapsz a pénzedért.

A bontott alkatrészek háromféleképpen juthatnak el hozzád. Első és leggyakoribb, a magyar leleményesség, hogy karavános utánfutóval kampányszerű körúton gyűjtik be a kidobott autóalkatrész hulladékokat a német márkaszervizek kukáiból.

"A minőség relatív és tényleg az"

Németországban korrektebbek a biztosítók és sok esetben cserélnek alkatrészt. Talán több esetben, mint indokolt, de nézzük a Te szemszögedből. Ha most ügyfél vagyok, akkor köszönöm inkább kérem az új gyári alkatrészt. Neked a tökéletes megoldás kell, hiszen ezért fizetek, így a sérült lökhárító kikerül a kukába. A szeletívgyűjtő bontós ezeket a "hulladékokat" hozza haza. Kis pofozás, smink, sár és már piackész az alkatrész.

"Hulladékért fizetsz és így ne lepődj meg, ha tényleg szemetet kapsz"

Napi szintű téma a műhelyünkben, hogy az ügyfelek bontóban vásároltak, mert úgy ítélték meg, hogy a csere jobb lesz. Ezután jönnek hozzánk, hogy a megvásárolt lökhárítót javítani kell. A problémával Ők csak akkor találkoznak, amikor a fényező azt mondja "lefényezem, de előtte vidd el egy lökhárító javítóhoz, mert így senki sem fogja lefesteni a lökhárítót"

"Minden bontott lökhárítót javítani kell és itt nincs túlzás"
A kukabúvárkodás egy elég csúnya módja a pénzkeresetnek, de a bontott alkatrészek jelentős része bizony így kerül az országba. A másik lehetőség, ami révén bontóba kerülnek az alkatrészek az a sérült autók behozatala. Egy autót akkor adnak el alkatrésznek, ha totálkáros. A totálkár annyit jelent, hogy senkinek sem éri meg megjavítani, mert annyira összetört, egy ilyen autónak ritkán maradnak épp elemei.

Te vennél lökhárítót egy totálkáros autóról?

Ha bontóban vásárolsz, akkor 2 dolgot mindéképpen tarts észben. Alaposan nézd át a lökhárítót, ne legyél felületes. Húzd végig a kezed a lökhárítón és ellenőrizd a tartó füleket. Nem véletlenül került a bontóba az alkatrész. Fizetés előtt mindéképpen meg kell kérdezned, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, ha nem jó az alkatrész.

Ahogy Te is látod egy látványos sérülés miatt nem biztos, hogy egyből a bontóba kell menni.

Ha nem akarsz a bontósok csapdájába esni és neked a végeredményre kell a garancia, akkor ebben tudunk segíteni. Telefonon, e-mailben és személyesen sok hasznos információt tudunk adni.

Lökhárító javítás: Nissan Murano

Mű-Hege műanyag Kft.

https://.muheg.hu/

#lökhárítójavítás
#műanyaghegesztés
#műanyagjavítás
#fényezés
#muhegekft
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Műanyag hegesztés: Volvo Mű-Hege Kft.
0:12
Műanyag hegesztés: Mű-Hege Kft.
0:12
2018. okt. 17. 127 néző
Lökhárító javítás: Opel Zafira
0:14
Lökhárító javítás: SKoda Octavia
0:16
Lökhárító javítás: BMW f10 m-paket
0:14
Lökhárító javítás: Mercedes C AMG
0:12
Lökhárító javítás: hyundai i40
0:14
2018. jún. 25. 108 néző
Lökhárító javítás: Honda Jazz
0:12
Lökhárító javítás: KIA Ceed
0:14
2018. jún. 4. 95 néző
Hasonló videók
0:12
0:12
2018. okt. 17. 127 néző
0:14
0:16
0:14
0:12
0:14
2018. jún. 25. 108 néző
0:12
0:14
2018. jún. 4. 95 néző