39 Loop készítése
0
0
2018. okt. 29.

Ez egy reális reakció: mi a francot keres a törmelék az út szélén?

Vannak fura helyzetek, amikből szinte biztos, hogy nem jössz ki jól. Gondolom, hogy Te is rutinos vezető vagy. Amikor utazol nyilván követed a tanultakat és a szerzett rutint. Mi van akkor, ha a jogosítvány megszerzésekor nem tettek említést arra vonatkozóan, hogy hogyan járj el, ha a kőműves mester bedobálja az út mellett lévő fűbe az építési törmeléket?

Nyilván levonod a következtetést, lehet most figyelmetlen voltam. Az is lehet, hogy az utcában lévő építkezés törmeléke jobb lett volna, ha a kerítésen belül van és nem az út mellett gyűjtik. Van amikor védhetetlen egy helyzet.

Ha jó napod van szóvá teszed, ha rossz napod van, akkor menjetek a pi..ba.
Szerintem mind a kettő érthető.

Ilyenkor mit tudsz tenni?

A sérülés megjavítása már inkább célravezető gondolkodás. Amikor átgondoltad a helyzetet, akkor nyilván a megoldás felé veszed az irányt. Ilyenkor teljesen normális, hogy elkezded megtippelni, hogy ez mennyibe is fog kerülni.

Most írunk Neked 2 támpontot, amivel azonnal elkerülheted, hogy saját magadat rémisztgesd.

Mivel Te nem lökhárító javítással foglalkozol és nem vagy szakképzett műanyaghegesztő, így nem érdemes megtippelned a sérülésed nagyságát. Az ügyfeleinkkel folytatott beszélgetések során, ennél a pontnál szoktuk hallani, hogy "nem is gondoltam, hogy nem ilyen nagy a baj".

Teljesen normális reakció, ha kevés az információd, akkor a legrosszabbra gondolsz, ezzel mindenki így van.
Én tapasztalatból tudom, hogy gyakran két véglet jelentkezik a munkák során. A többség, aki nem igazán látott élőben sérült autót és főleg nem a sajátját, ilyenkor egy apró törés is komoly aggodalmakat eredményez. Természetesen az eddigi munkáink alapján már a telefonban meg tudjuk nyugtatni az ügyfeleket.

"A tipikus sérülések és tipikus márkák"

A lökhárító sérülések többségében 3 vagy 4 kategóriába sorolhatók. Ezek évjárat, márka és típus szerint változnak. Mivel már több ezer autót láttunk szétszedve, így könnyen felismerjük a gyenge pontokat. Szinte mindig ott történik a sérülés ahol a design fontosabb, mint a funkció, így rutinosan tudunk segíteni és könnyen el tudjuk magyarázni, hogy nem is olyan nagy a baj.

A másik véglet, amikor az apróságból lesz a csere. Gyakran előfordul, hogy egy felületi sérülés végzetes sérülést eredményez. Egy kisebb húzás vagy fennakadás tőből leszakíthatja a javíthatatlanul vékony tartófüleket. Ilyenkor bizony tényleg alig beszélhetünk esztétikai hibáról és mégis javíthatatlan a lökhárító.

Ahogy a képeket is látod egy tényleg látványos sérülést mutatok Neked. A márkaszerviz csak a cserét látta megoldásnak. Mivel mi más szemmel nézzük, így tudtuk, hogy ez a látványos sérülés szépen javítható.

A tanácsom:telefonálj nyugodtan vagy küldj e-mailt. Minél hamarabb tudod meg a fontosabb információkat, annál rövidebb ideig idegeskedsz feleslegesen.

Mi mást látunk, mint Te. Fontos, hogy milyen anyagból van, milyen a hozzáférhetőség és mikor történt a sérülés. Egy rémisztő sérülést gond nélkül meg lehet javítani. Amikor sikerült pontosan megtudnod, hogy Neked milyen sérülésed van, akkor a mások által leírt problémákból Te is meg tudod fogalmazni a megoldásod.

Ezek alapján elég relatív, hogy egy sérülés mennyire nagy.

Lökhárító javítás: Volvo

https://muheg.hu/

Mű-Hege műanyag Kft.

#lökhárítójavítás
#műanyaghegesztés
#műanyagjavítás
#fényezés

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY