95 Loop készítése
0
0
2018. okt. 17.

Lökhárító javítás és lökhárító fényezés

Taktikai tolatás, így válik köddé a leárazás a bevásárlóközpontban

Biztos Te is rutinos vezető vagy és ritkán érnek meglepetések. Az útvonalak már jól bejáratottak és lassan a hétvégi bevásárlást is robotpilótaként végzed. Ezzel csak az a gond, hogy mások is így tesznek.

Indulhat a közelharc a szabad parkolókért?

Lassan már minden hétvége olyan, mintha GLAMOUR-napokon lennének és még sehol a karácsony. A vásárlás során már az IKEA parkolójában hitelesített időmérő köröket lehetne futni. Ilyenkor két dolgot tehetsz. Forma 1-es pilótaként szlalomozol a többi autó sodrásában vagy fogod magad és hazamész, Rád bízom a választ.

Amikor test testnek feszül vagy jön a verekedés.

Nem könnyű higgadtan végigvinni egy ilyen bevásárló manővert. Jó, hogy van kresz, csak itt senkit sem érdekel. Az idegeid megfeszülnek és nem elég, hogy már a napellenző alatt is átjönnek a gyalogosok még a többi autós is úgy lopja a távolságot, mintha pénz járna érte.

Hetente érkeznek hozzánk ügyfelek ilyen történetekkel, ahol már az életükért kell küzdeniük, csak hogy kijussanak a parkolóból. A szerencsésebbek még vásárolnak is, és volt aki a verés fenyegetése elöl próbált egérutat nyerni. Ilyenkor próbálj rutinból vezetni.
Nem vagy könnyű helyzetben és ezt mi is jól tudjuk.

Párhuzamossági axióma a parkolóban

Mi pont így vagyunk ezzel. A parkolók mindig tele vannak. Vannak, akik nem voltak erősek matekból és náluk a párhuzamosak nem a végtelenben metszik egymást, hanem két autó között. Ha ez még nem elég, akkor biztos Te is láttad már, hogy a férőhelyek olyan kicsik, ha már kombid van, akkor sanszos, hogy Te leszel a napi "rohadék", aki nem tud rendesen beparkolni. Gondolom nem csodálkozol, ha azt mondom, hogy a lökhárító sérülések többsége ilyen helyen történnek.

Lehet rossz tervezés vagy szándékos szívatás, ami tény, hogy komoly kihívás egy bevásárló parkolóban közlekedni. Ilyenkor bizony hirtelen jön a baj. Hiába tolatsz lassan, hiába a parkradar, egy pillanat alatt beletolatsz a mögötted állóba, aki egy pillantással azelőtt még ott sem volt.

Így törd szét a lökhárítódat egy parkolóban

Sokféle sérülés volt már a műhelyünkben és a műanyag hegesztés sok lökhárító sérülésre ad megoldást. Mivel a munkák a műanyag javításra épül, így hasznos bemutatni azt is, hogy mikor nem érdemes a lökhárító javítással bajlódni. Sok esetben tényleg látványos lehet egy sérülés. Elég egy figyelmetlen parkolás és a lökhárító könnyen szétszakad. Ha már olvastad pár bejegyzésünk, akkor már jól tudod, hogy javítást több tényező határozza meg.

"Ez pont betalált"

Vannak gyenge pontok, amiket ha eltalálsz, akkor ott a lökhárító javítás már nem segít. Az igazi kihívás a sarkok sérülése, mert ott könnyen átszakad a műanyag. Ilyenkor a figyelmetlen tolatás könnyen lesz csere. Mivel mi vagyunk a centis gitt híve, így csak addig vállaljuk a javítást, míg az elfogadható minőséget eredményez.

Ha Neked is a végeredmény számít és nem a félmegoldás, akkor érdemes megfontolnod azt, hogy a cserével jobban jársz.

Ha hasonló problémád van, akkor fogj egy ragasztószalagot, rögzítsd a lökhárítód az autóhoz és a többit már megoldjuk helyetted. Gyere be a műhelyünkbe és pontosan elmondjuk Neked, hogy mire számíthatsz.

Lökhárító javítás, műanyag hegesztés: Toyota Avensis

Mű-Hege műanyag Kft.

https://muheg.hu/

#lökhárítójavítás
#műanyaghegesztés
#műanyagjavítás
#fényezés
#toyotaavensis

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY