Motoros autós üldözés 300-al

536
Feliratkozom
Jet_Pack
4799 videó
19949 Loop készítése
14
0
2013. okt. 9.

Mercedes SL63 üldözése 300 km/h Yamaha R1 hátán.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ha valaki mellett az autó 300-zal elmegy és nincs rutinja, a lökéshullám miatt a kormányt is elkezdi rángatni. Egy ismerős mondta, hogy soha többet nem megy autópályán kívül gyorsan, mert egy szerencsétlen vasárnapi sofőrt majdnem árokba lökött, amikor elment mellette.
thumb
Mahonee! Ha neked 4 éve van jogosítványod, akkor te még egy kis hülye tacskó vagy valószínüleg, és ezért írsz ekkora ökörségeket...te szerencsétlen! Kellenek az ilyen jó arcok, mi? Hát b+ bele a szélvédődbe szemből, te fasz!
thumb
Konkrétan azt, hogy a két tirpák seggfejjel mi történne egy ütközés esetén, pont leszarom...illetve mégsem: remélem megdöglenének, minél fájdalmasabb halált halva. Azokat a gyanútlan, szabályos közlekedőket viszont, akiket ezek a senkiházi, kivagyi, potenciális gyilkosok veszélybe sodornak, na azokat őszintén sajnálom.
thumb
Az a fő probléma ezzel, hogy ha nekem kellene kikanyarodnom, szétnéznék, látom, jóóóó messze jön egy motor, nem lassan, de azért normálisan, nyomok egy kövér gázt és kikanyarodok. Nem elé, mert ahhoz még messze van. És az esetek zömében semmi probléma sincs vele, mert arra számítok, hogy a szervdonor 120-szal jön, ami 33 m/s, és az elől elmegyek úgy, hogy nem zavarom.

Arra viszont nem számítok, hogy 300-zal, 83 m/s-sel jön, és annyit meg nem fogom bámulni, mert nem mozi. Simán kikanyarodok elé, arra számítva, hogy a forgalom többi résztvevője is megtartja a kreszt, vagy legalábbis nem csinál nagyobb kihágásokat, mint amivel naponta találkozni lehet.

Csak aki 300-al jön, az kb. 150-nel fog a seggembe csapódni, mert ahhoz képest, ahogy a többiek közlekednek, meg ahhoz képest, ahogy az átlag szabálytalankodóra fel lehet készülni, ő fénysebességgel jött. Úgyhogy az elakadást jelző háromszögemet ő beletolja a szegycsontomba, peches esetben a sisakja először letépi a hátsóablak fűtés szálait, utána egészen közelről értesül, hogy a navigáció szerint mikor jön a következő kanyarom, majd leesik elém az útra, és közvetlenül azelőtt szétszórja a belsőségeit az aszfalton, hogy áthajtok rajta. Ha nem peches, akkor megemelkedik kicsit a motorja, ettől ő elrepül az autó fölött és beszáll az erdőbe. Ha röptében elég bodzát lekaszál, a sírra való virág ára talán összejön posztumusz.

Szóval lehet, hogy ilyen sebességkülönbség esetén az a kikanyarodás is elédkanyarodás lesz, ami 100 alatt egyébként szabályos lenne és nem zavarna.
thumb
Akkor elmondom hogy az az AMG durván többre képes mint 3kiló, ahogy az a videóban is látszik, az R1 meg fojtva van gyárilag. Tehát ha akarna se tudna menni 300 fölött. Következő, Azért ekkora tempóval motorozni, nem kevés rutint igényel ilyen úton ahol még ráadásul jönnek is veled szemben. 1 hiba és annyi volt 1 élet. Ha a mergás felfordul, nem pont közúti balesetben, tegyük fel elszáll valahol. Akkor az az ember kiszáll a kocsiból ha csak nem fának csattan. Ugyanis ezek az autók a tűzfalnál, illetve különböző merevítési pontokon már biztonsági okok miatt nem hegesztve van hanem csavarozva. Pont azért hogy nem nyomódjon össze mint 1 konzerv doboz, hanem a leváló modulok nyeljék el az esetleges kár magasabb 100%-át és a KABIN megmarad még biztonságos állapotban hogy a fickó ne halljon meg. De ez még nem garancia arra hogy 100%-ban megmenti az életét, de a motorosnak akkor is kevesebb esélye van a túlélésre minden zsemszögből. Amúgy nagyon komoly vidi. Tényleg felelőtlenség így játszani mások életével is, ugyanakkor ha az ilyen emberkék nem lennének, akkor most mi sem tudnánk min vitatkozni. Ettől érdekes az élet, ki mit tesz mikor és hogyan. Döntések sorozata, aki nem keresi a bajt, azt is eléri egyszer csak más kérdés ki hogyan áll a dolgokhoz. 4 éve van jogosítványom, nem éppen nemvezhető öregnek de frissnek sem. Évi 50-70ezer km-ert vezetek, esetek 80% -ban egyedül. Volt már pár baleset közeli élményem, de még soha nem szenvedtem el 1-et sem. Volt arra is példa hogy az én hibámból történt majdnem, felelőtlenségből, Nem hibáztatok senkit semmiért, Senki nem tökéletes mindenki követ el hibákat, de a lényeg hogy ki vallja be magának hogy hoppá, ezt lehet nem kellett volna. Illetve ki ismeri el hogy hibázott.
Az ember a hibáiból tanul, a tapasztalat sok elkövetett hibán, és a rutin a felhalmozott tapasztalatokon!!!
Akinek még nem volt életében köze valamihez, arról ne próbáljon kiselőadást tartani, mert fogalma sincs hogy hogyan is működik az a dolog.
thumb
Boboboss! Idefigyelj te seggdugasz! 5 éve vezetek szinte minden nap és balesetmentesen. Ráadásul ugyanerről beszélek: még 80-nál is kikanyarodnak eléd a főúton a kevesebb rutinnal rendelkező "tutyimutyi balfaszok", mert figyelmetlenek és nem vesztik észre a feléjük közeledő járművet. Szóval Einsteinkém. Hadd kérdezzem már meg, hogy a 3 kilóval érkező járművet hogy a búbánatos faszba szúrod ki, egy enyhén kanyarba ívelő főúton? De még ha két kilóval jön, akkor is? Kettőnk közül nem én nem ültem autóban. Azért kanyarodik ki, mert egész egyszerűen nem veszi észre az ekkora tempóval érkező motorost. Túl messzi van még, amikor kinéz a kereszteződésbe és rosszul lövi be az érkező jármű sebességét. Kisfiam szerezz jogsit és vezetői rutint (nem csak a faluban csapatni azzal trabival ;) ) és majd utána ugass! Kisköcsög.....
thumb
Szerintem azokat kéne lelőni, akik kifordulnak mások elé! Nem kell ahhoz 200-al vagy 300-al menni. Menjél csak 100km/h környékén a sok hülye csak néz, agyal, kimenjek ne menjek, mire odaérsz biztos k...a ég hogy ki megy eléd. Tapasztalatból írom, számtalanszor jártam így!
thumb
20 oszlop 12 sec, kb.
Milyen sűrű az oszlop?
Egyébként instant ön és közveszély. :(
thumb
Kis lánckerék mi bazdmeg :))) akkor mérd le stopperrel 20 utjelző oszlopot és számold ki mennyivel megy te okos ....pfüüüü sokat értesz te is ehhez
thumb
alemegalola.. te gyökér nem látod hogy egyrészt ők mennek főúton, másrészt 80-nál is kikanyarodhatnak eléd. Remélem nem vezetsz kocsit mert egy tutyimutyi balfasz vagy.
thumb
Köze nem volt a 300-hoz. Feltettek egy kicsi lánckereket előre, az óra 300-at mutatott, de az csak egy dolog.
thumb
LOL, de megnéztem volna a motoros arcát a sisak alatt, nagyon cikis, hogy utolérni se tudja :)
thumb
És ekkor Józsi bácsi előzésbe kezdett a Zetorral...
thumb
Az ilyeneket helyben le kéne lőni. Bárhonnan kikanyarodhattak volna rájuk..... és sajnos nem ők húzták volna a rövidebbet. Remélem elkapják és alaposan elverik ezeket az őrülteket.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY