17 Loop készítése
0
0
2018. máj. 7.

Lökhárító javítás, műanyaghegesztés: Volvo V70

Biztos Te is tapasztaltad már, hogy a baj nem jár egyedül. Mindig akkor talál meg, amikor nem számítasz rá és már lassan karma szerű, hogy ezt a fejfájást csinos csomagban kapod.

"A látszat néha csal"

Ez bizony nem igaz. Legalább is a mi szakmánkban érts úgy, hogy a látszat mindig csal. Tekints erre úgy, mint egy bűvész trükkre. Amikor az autódat használod, akkor bizony gyakran előfordul, hogy rajtad kívül álló okokból sérülés keletkezik rajta.

Tényleg nem a Te hibád.

Ezt az ügyfeleink történeteiből tudjuk állítani. Olyat ritkán hallunk, hogy láttam az oszlopot a mélygarázsban és úgy gondoltam akkor kicsit arrébb tolom, hátha elférek. Azért nehéz egy parkolóban úgy stratégiázni a helyek levadászásával, mint otthon az íróasztal tereprendezésénél, mert átjön egy ismerős vacsorára.


A leggyengébb láncszem a műanyag lökhárító

Ne hagyd magad elvarázsolni, mert a mutatvány mögött bizony sok a meglepetés. A lökhárító sérülés bizony trükkös tud lenni és szinte biztos, hogy le tud nyűgözni. Amikor ez a műanyag lökhárító sérül, akkor több alkatrész is eltörhet.

Itt gondolunk a fekete betétre. Apró gyufa méretű fülek, amik attól el törnek, hogy ránézel. Ha cserélni kell, akkor inkább lepihensz, mert 65.200 forint.


"Az apró betűs rész, ami miatt mégis összetöröd a lökhárítódat"

A munkáinkról készült fotókon feltűnően sok a parkradaros sérült lökhárító. Ésszerű kérdés lenne, hogy akkor mi a fenét ér a Park Distance Control?


A park radar lassú és ez nem a te hibád

Ha megakarod óvni a lökhárítódat a sérülésektől, akkor érdemes tisztában lenni pár dologgal. Legyél türelmes és akkor nem töröd össze az autód. Egy SPC szenzor működésében is vannak késleltetett kapcsolások. Lassabban aktiválódik, aminek az eredménye az lehet, hogy már rég neki mentél az oszlopnak, mikor vészesen visít a szenzor.

Fogadd el, hogy a park radar nem lát mindent. A szenzorok elhelyezésében vannak technikai előírások. Milyen magasan legyen a lökhárítón, milyenek legyenek a radarok közti távolságok és milyen szögben álljanak a lökhárító lapján.


A gyári szenzorral is összetöröd a lökhárítód: nézd a videót

A megoldás nem trükkös:"Kicsit legyél vele türelmes"

Egy ilyen sérülést rutinosan tudunk megoldani, mert minden nap ezeket javítjuk. Ha neked is hasonló problémád van, és Te nem kérsz a meglepetésekből, akkor nézz be a műhelyünkbe és pontosan elmeséljük neked, hogy mire számíthatsz.


Mű-Hege műanyag Kft.

http://www.muheg.hu/

#lökhárítójavítás
#műanyaghegesztés
#műanyagjavítás
#autófényezés
#volvosv70javítás


http://muanyaghegesztes-budapest.hu/
https://www.facebook.com/muanyagjavitas.muhegekft/
https://twitter.com/muanyagjavitas
https://www.youtube.com/channel/UCXeci15wsTdTocnzgxPKmxw

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY