0 0 0
182
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2018. febr. 19.
3 tanács, amivel nem fog átverni a bontós, ha lökhárítót vásárolsz

Lökhárító javítás, műanyaghegesztés: Toyota Avensis 2004

Te mit tudsz mesélni az autó bontósokról? Neked milyen tapasztalataid vannak? Most megosztunk veled néhány olyan tanácsot, amivel ki tudod kerülni a bontósok csavaros cseleit.

Amikor összetörik az autód, akkor gyors és eredményes megoldásra van szükséged. Az autó neked is kell, másnak is kell és nekünk is szükségünk van rá. A problémádban három dolgot tudsz mérlegelni:
- Az időt, minőséget és költséget -

Gyakran jön a lökhárító javítás munkafelvétel során témaként a bontó, azaz a bontott műanyag lökhárító lehetősége a műanyaghegesztés helyett. Az autóbontót egy rejtelmes terület. A működésükkel kapcsolatban személyes tapasztalataink is vannak és annál több szörnyű történet, amiket az ügyfelektől hallunk. Biztos van ellen példa és ennek mi is csak örülünk.


1. "Le style, c'est l'homme: A stílus maga az ember és nézd meg, hogy kitől vásárolsz, mert a végeredmény a duplájába is kerülhet.

Az első tanácsunk, így hangzik. Fogadd el a bontókban nincsenek hibátlan alkatrészek. Nem fehérkesztyűs mérnök diplomával rendelkező autószerelők csavarozzák le a laborkörülményű műhelyekben a sérülésmentes színkód alapján elcsomagolt műanyag lökhárítót.
Idillikus kép és szép gondolat és nem racionális.

" A Te alkatrészedet is az évek óta a sárban ázó totálkáros autóról fogják letépni"


2. Gondold végig, hogy mit kapsz a pénzedért

A bontott alkatrészek három féle képen juthatnak el hozzád. Első és leggyakoribb. A magyar leleményesség, hogy karavános utánfutóval kampányszerű körúton gyűjtik be a kidobott autóalkatrész hulladékokat a német márka szervizek kukáiból.

"A minőség relatív és tényleg az"

Németországban korrektebbek a biztosítók és sok esetben cserélnek alkatrészt. Talán több esetben, mint indokolt, de nézzük a Te szemszögedből. Ha most ügyfél vagyok, akkor köszönöm inkább kérem az új gyári alkatrészt. Neked a tökéletes megoldás kell, hiszen ezért fizetek. Így a sérült lökhárító kikerül a kukába. A szelektívgyűjtő bontós ezeket a "hulladékokat" hozza haza. Kis pofozás, smink, sár és már piac kész az alkatrész.

"Hulladékért fizetsz és így ne lepődj meg, ha tényleg szemet kapsz"

Napi szintű téma a műhelyünkben, hogy az ügyfelek bontóban vásároltak, mert úgy ítélték meg, hogy a csere jobb lesz. Ez után jönnek hozzánk, hogy a megvásárolt lökhárítót javítani kell. A problémával Ők csak akkor találkozniak amikor a fényező azt mondja "lefényezem, de előtte vidd el egy lökhárító javítóhoz, mert így senki sem fogja lefesteni a lökhárítót"

"Minden bontott lökhárítót javítani kell és itt nincs túlzás"
A kukabúvárkodás egy elég csúnya módja a pénzkeresetnek, de a bontott alkatrészek jelentős rész bizony, így kerül az országba. A másik lehetőség, ami révén bontóba kerülnek az alkatrészek az a sérült autók behozatala. Egy autót akkor adnak el alkatrésznek, ha totálkáros. A totálkár annyit jelent, hogy senkinek sem éri meg megjavítani, mert annyira összetört. Egy ilyen autónak ritkán maradnak épp elemi.

Te vennél lökhárítót egy totálkáros autóról?


Mágikus mormogás és, örök sláger: bontóban veszek színre alkatrészt

Van egy ilyen mítosz a köztudatban, amit sajnos el kell oszlatnunk. Nem fognak eladni hibátlan színkód alapján bontott alkatrészt, csak az átlagár 4x-ért. Az esélye annak, hogy márkára, típusra, évjáratra és színkódra találj hibátlan alkatrészt igen kicsi. Mondjuk a mi számainkat:

Nekünk 13 év alatt 2 alkalommal sikerült, így venni. Egyszer egy gépháztetőt és egyszer egy lökhárítót. Ez elég kicsi szám.


3. Harcolj a garanciáért. Neked nem jár a garancia?
"Gondolkodtál már azon, hogy miért van kapu garancia a bontott alkatrészekre?"

Ha jó az alkatrész, akkor miért nem veszik vissza? Miért nem cserélik, és miért nem vásárolhatod le? Ez elegendő kellene, hogy legyen ahhoz, hogy érezd itt valami nincsen rendben.

Az egyik ügyfelünk 200 ezer forint értékben vásárolt alkatrészeket az autójához egy soroksári bontóban. A szerelőnél derült ki, hogy az évjárat pont váltásban volt és nem voltak jók az alkatrészek. Bele esett a facelift csapdájába. A bontós nem cserélt és nem adta vissza a pénzt.

A kérdés, hogy miért? A probléma kezelésében azért született egy ajánlat: 150.000 forintért visszaveszi az alkatrészeket. Ez érdekes üzletpolitika.

Ennek az ügyfelünknek segítettünk eladni a rossz alkatrészeket és ezen nem veszített pénzt. A szükséges tételek nagy részét beszereztük és vállaltuk a garanciát arra, hogy azok megfelelőek lesznek.


Instant összefoglaló: ha bontóban vásárolnál

A bontott alkatrészek sok kockázatot jelentenek. Így tanácsaink a következők:
Mielőtt bontó túrára szánod magad érdemes kikérni, hogy szükséges-e a csere. Te mást látsz, mint mi, így lehet a műanyag lökhárító javítás jobb megoldás a problémádra. Írj emailt, telefonálj vagy nézz be a műhelyünkbe és 10 perc alatt adunk tanácsot a megoldásra. Lehet jobb lesz a csere és elmondjuk, hogy mire figyelj a bontóban.

Ha bontóban vásárolsz, akkor 2 dolgot mindenképpen tarts észben. Alaposan nézd át a lökhárítót, ne legyél felületes. Húzd végig a kezed a lökhárítón és ellenőrizd a tartó füleket. Nem véletlenül került a bontóba az alkatrész. Fizetés előtt mindéképpen meg kell kérdezned, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, ha nem jó az alkatrész.

Ha nem akarsz a bontósok csapdájába esni és neked a végeredményre kell a garancia, akkor ebben tudunk segíteni. Telefonon, emailben és személyesen sok hasznos információt tudunk adni.

http://www.muheg.hu/

Mű-Hege műanyag Kft.

#lökhárítójavítás
#műanyaghegesztés
#műanyagjavítás
#fényezés

http://muanyaghegesztes-budapest.hu/
https://www.facebook.com/muanyagjavitas.muhegekft/
https://twitter.com/muanyagjavitas
https://www.youtube.com/c/M%C5%B1anyaghegeszt%C3%A9sBudapest
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Műanyag hegesztés: Volvo Mű-Hege Kft.
0:12
Műanyag hegesztés: Mű-Hege Kft.
0:12
2018. okt. 17. 135 néző
Műanyaghegesztés: Nissan Murano
0:12
2018. szept. 8. 26 néző
Lökhárító javítás: Opel Zafira
0:14
Lökhárító javítás: SKoda Octavia
0:16
Lökhárító javítás: BMW f10 m-paket
0:14
Lökhárító javítás: Mercedes C AMG
0:12
Lökhárító javítás: hyundai i40
0:14
Lökhárító javítás: Honda Jazz
0:12
Lökhárító javítás: KIA Ceed
0:14
2018. jún. 4. 53 néző
Hasonló videók
0:12
0:12
2018. okt. 17. 135 néző
0:12
2018. szept. 8. 26 néző
0:14
0:16
0:14
0:12
0:14
0:12
0:14
2018. jún. 4. 53 néző