0 0 0
150
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2018. máj. 30.
"Tévedsz, ha azt hiszed, hogy a padka az ősellenség"

A járda tényleg látványosan szaggat és azon túl, hogy átrendezi a napirended, könnyen kiürítheti a zsebedben pihenő havi keretet. Az egekbe magasodó padkákon kívül a súrlódó sofőröktől kell még tartanod. Az igazi probléma, amivel szembesülnöd kell, hogy sokan úgy gondolják, hogy a vezetési rutint az Auchan parkolóban is megszerezhető.

"Mi a problémád, majd lepolírozod!"

Ez az amit személyesen hallottam egy adhock rögtönzött előadás keretében, aminek az előzménye egy fukar parkolási manőver volt. Képzeld el azt az érzést, amikor várakozol az autóban és valaki lassan és biztosan végighúzza az autódat, nem ez lesz a napod fénypontja.

Kicsit túl reagálod a dolgot vagy nem.

Amikor meghúzzák az autód, akkor talán kisebb a gond. Az igazi problémával akkor kell szembesülnöd, amikor a tudatos sofőr úgy érzi, ez bizony még belefér és az autódon lévő rendszámot úgy hajtja félbe a lökhárítódon, mint az automatából kivett húszezrest. Ilyenkor bizony kapsz egy komolyabb javítási csomagot.

A kis sérülések többnyire rejtett hibákat fednek el, amiről nem is tudsz. Mivel az évek alatt, sok ilyet láttuk már, így tudjuk, hogy mit jelent a veszélyes vonzás törvénye.

Ez fog rád várni a parkolóban: halmozott hibák listáját

Gondold végig, hogy mennyi kiegészítő kacatot foglal magába egy lökhárító. Ez úgy néz ki a Te esetedben, hogy amikor meglökik az autód, akkor ez a rengeteg csavar szétszaggatja a tartófüleket és az alkatrészek egyszerűen eltörnek. A kis sérüléseknél a lökhárító elmozdul a helyéről és ilyenkor viszi magával a többi alkatrészt is. Ezeket könnyen és gyorsan meg tudjuk oldani.

Van, amikor néhány fület kell meghegeszteni és néhány alkatrészt visszaigazítani, ez típus függő. A sok kis kacat, mind tartalmaz cikkszámot. Tényleg, még az 3 x 5 centis tartó tartójának hézagoló felfogatója is tartalmaz gyári azonosítót. De miért?

„Azért, hogy minél több alkatrészt kelljen megvásárolnod, ezt nem mi akarjuk, hanem a gyártó.”

Hogyan spóroljuk meg neked ezt a pénzt?

Ha nem vársz sokáig a javítással, akkor néhény óra alatt megmentjük az összes olyan műanyag alkatrészt, amit a gyártók megvetetnének veled a márkaszervizben. Miért és hogyan? Az ilyen műanyag alkatrészek általában feszülnek, hajolnak és repednek. Ha hamar leszereljük a lökhárítót, azzal megszűntetjük a feszültséget az alkatrészekben és gyakran ennyitől visszanyerik az eredeti formájukat.

Ez ennyire egyszerű.

Ez az Opel még egy egyszerű konstrukció, bár tény, hogy nem szerencsés a kialakítása. Ez is tartogat 15-20 egyéb tartozékot, de az újabb modell már igazi csemege. Így a Insignia esetében szakmai szemmel itt lehetne meghúzni a képzeletbeli határvonalat. Ez a munka jól példázza, hogy egy apró figyelmetlenség, hogyan vezeti a lökhárító elmozdulását.

Ha ezeket szeretnéd megspórolni, akkor küldd el emailben az autódról készült képeket és megírjuk neked, hogy hogyan lehet helyrehozni a lökhárítód sérüléseit.

http://www.muheg.hu/

Mű-Hege műanyag Kft.

Lökhárító javítás és műanyaghegesztés: Opel Insignia
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Műanyag hegesztés: Volvo Mű-Hege Kft.
0:12
Műanyag hegesztés: Mű-Hege Kft.
0:12
2018. okt. 17. 125 néző
Műanyaghegesztés: Nissan Murano
0:12
2018. szept. 8. 32 néző
Lökhárító javítás: Opel Zafira
0:14
Lökhárító javítás: SKoda Octavia
0:16
Lökhárító javítás: BMW f10 m-paket
0:14
Lökhárító javítás: Mercedes C AMG
0:12
Lökhárító javítás: hyundai i40
0:14
2018. jún. 25. 105 néző
Lökhárító javítás: Honda Jazz
0:12
Lökhárító javítás: KIA Ceed
0:14
2018. jún. 4. 93 néző
Hasonló videók
0:12
0:12
2018. okt. 17. 125 néző
0:12
2018. szept. 8. 32 néző
0:14
0:16
0:14
0:12
0:14
2018. jún. 25. 105 néző
0:12
0:14
2018. jún. 4. 93 néző