0 0 0
129
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2018. márc. 20.
A fuldokló nem nézi, kit ránt le magával...

Biztos Te is tapasztaltad már, hogy a baj nem jár egyedül. Mindig akkor talál meg, amikor nem számítasz rá és már lassan karma szerű, hogy ezt a fejfájást csinos csomagban kapod.

"A látszat néha csal"

Ez bizony nem igaz. Legalább is a mi szakmánkban érts úgy, hogy a látszat mindig csal. Tekints erre úgy, mint egy bűvész trükkre. Amikor az autódat használod, akkor bizony gyakran előfordul, hogy rajtad kívül álló okokból sérülés keletkezik rajta.

Tényleg nem a Te hibád.

Ezt az ügyfeleink történeteiből tudjuk állítani. Olyat ritkán hallunk, hogy láttam az oszlopot a mélygarázsban és úgy gondoltam akkor kicsit arrébb tolom, hátha elférek. Azért nehéz egy parkolóban úgy stratégiázni a helyek levadászásával, mint otthon az íróasztal tereprendezésénél, mert átjön egy ismerős vacsorára.


A leggyengébb láncszem a lenyhe lökhárító

Biztos emlékszel még Máté Kriszta műsorára, így ezt nem kell bemutatni. A parkolási harcban az első védvonal mindig a lökhárító, ezért szinte mindig ez sérül meg a legjobban. Ez azért van, mert a lökhárító műanyagból készül, és mert ez a funkciója. Kivétel, ha Kamazzal jársz workshopokra.


A lökhárító a legszemetebb alkatrész az autón.

Ne haragudj, ha ez túl személyes, de ez bizony igaz. A lökhárító az autódon, ami a legtöbb alkatrészt tartalmazza. Ügyes elgondolás volt a tervezők részéről, hogy a lökhárítót apró darabokra szeletelték szét. Ez olyan, mint amikor a gyermekkorod 12 darabos fa kirakós kockáját leváltotta, a LEGO készítette Csillagok Háborúja Ezeréves Sólyom limitált gyűjtői változata, ami éppen 7541 darabból áll.


Így lesz a fejfájásod garantált, ha nem sikerül kicentizni a férőhelyet az ALDI parkolóban

Egy átlagos lökhárító 40 csavart, 20 patentot, 2db tartót és 16 darab tartó fület tartalmaz. Ezt el is hited, mert hétvégén számítottunk egy párórát, így már ezt is tudod. A csavarok és fülek többsége több alkatrészre kapcsolódik. Ez nem az autó, hanem az autó többi alkatrésze. Ez olyan, mint egy kovalens kötés, ahol az alkatrészek barátsága kitart jóban és rosszban.

Amikor a lökhárítód sérül, akkor mint a fuldokló bizony nem nézi kit ránt magával. Mint a földindulás szakadnak a tartók, a borítások, dobbetétek, lámpa fülek és még a sárvédők is. Ez nem túlzás és nincs itt költői kérdés sem, mert ez bizony tény.


Ne hagyd magad elvarázsólni, mert a mutatvány mögött bizony sok a meglepetés

A lökhárító sérülés bizony trükkös tud lenni és szinte biztos, hogy le tud nyűgözni. Amikor ez a műanyag lökhárító sérül, akkor olyat ránt a többi alkatrészen, hogy azok azonnal megadják magukat. Ez olyan, mint amikor hallod a rajt szót és elindul az óriási kötélhúzás, ahol ritmusos rángatásokkal indul a verseny a győzelemért.

Ezek a meglepetések gyakran elbújnak a többi alkatrész mögött. Ezt Te ritkán fogod látni, mert nem ezt nézed nap mint nap és szinte biztos, hogy ez nem a Te szakmád. Ha mégis és elakadtál a probléma megoldásában, akkor szívesen segítünk neked is, mivel többen biztos, hogy okosabbak vagyunk.


A megoldás nem trükkös, sőt egyszerűbb, mint gondolnád

Egy ilyen sérülést rutinosan tudunk megoldani, mert minden nap ezeket javítjuk. Ezt képzeld, úgy hogy amikor bejössz a műhelyünkbe, akkor ezeket a rejtett hibákat, pont úgy mutatjuk meg neked, mint amikor Danny Blue leleplezte Dynamó mutatványát. Pontról pontra látni fogod, hogy a lökhárítód még mit tett tönkre.

Ha neked is hasonló problémád van, és Te nem kérsz a meglepetésekből, akkor nézz be a műhelyünkbe és pontosan elmeséljük neked, hogy mire számíthatsz.


Lökhárító javítás és műanyaghegesztés Citroen C4

http://www.muheg.hu/

Mű-Hege műanyag Kft.

#lökhárítójavítás
#műanyaghegesztés
#műanyagjavítás
#fényezés

https://www.youtube.com/c/M%C5%B1anyaghegeszt%C3%A9sBudapest
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Műanyag hegesztés: Volvo Mű-Hege Kft.
0:12
Műanyag hegesztés: Mű-Hege Kft.
0:12
2018. okt. 17. 135 néző
Műanyaghegesztés: Nissan Murano
0:12
2018. szept. 8. 26 néző
Lökhárító javítás: Opel Zafira
0:14
Lökhárító javítás: SKoda Octavia
0:16
Lökhárító javítás: BMW f10 m-paket
0:14
Lökhárító javítás: Mercedes C AMG
0:12
Lökhárító javítás: hyundai i40
0:14
Lökhárító javítás: Honda Jazz
0:12
Lökhárító javítás: KIA Ceed
0:14
2018. jún. 4. 53 néző
Hasonló videók
0:12
0:12
2018. okt. 17. 135 néző
0:12
2018. szept. 8. 26 néző
0:14
0:16
0:14
0:12
0:14
0:12
0:14
2018. jún. 4. 53 néző