138 Loop készítése
0
0
2018. jan. 30.

Téged is jobban zavar az apró sérülés?

Az apró sérülés nem is olyan feltűnő. Ez senkit sem zavar. Ez egy logikus következtetés lenne, ha a többséget nem érdekelné a makulátlan megjelenés. Mindegy, hogy ruháról, frizuráról vagy autóról van szó, ha lehet, akkor inkább legyen minden rendben. Ezzel azért nehéz vitatkozni.

A figyelmet általában a látványos dolgok vonzzák, de /saját vélemény/ az apró vizuális ficam épp olyan megragadó lehet, mint a munkahelyen kilöttyent reggeli kávé foltja a fehér ingen. Az autó tulajdonosok többsége úgy gondolja, hogy nincs különbség kis sérülés és nagy sérülés között. Mind a kettő zavaró.


Egy kis apróság miatt is megéri sokat autózni

Sok visszajelzés van arra, hogy a lakóhelyükhöz közeli szervizek nem foglalkoznak a kisebb hibákkal. Itt lesz még idegesítőbb a helyzet. Sokan hajlandóak a város másik végéből, sőt még vidékről elindulni, hogy ezek a látszólag jelentéktelen hibák megszűnjenek.

Mi is ismerjük ezt az érzést, amikor egy csavar kellene, vagy pont egy szál parketta hiányzik a szoba felújításból. Ha kell, akkor vegyél meg egy doboz csavart /mert speciális csavar/ vagy vegyél meg a 1,23 nm parkettát, mert mi nem bontunk meg egy csomagot.


„Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli”

Ez a közmondás igazán találó és időtálló, ha azt vesszük alapul, hogy amikor megszületett akkor a lökhárító javítás biztos nem volt létező szakma. Ebben a helyzetben a hozzáállással van a gond. Már mi is ijesztően gyakran találkozunk azzal a tanáccsal, hogy inkább hagyjuk a dolgot, mert nem is olyan nagy a probléma.


De miért beszélnek le minket arról, amit szeretnénk? Akkor, hogy is van ez?

Lehet Te is érezted már, hogy nem vesznek komolyan egy kis kéréssel, mert a sorban mögötted lévő ügyfél 2 oldal listával érkezett. Egyszerűen a hozzáálláson kell változtatni. Egy vállalkozás akkor lehet sikeres, ha arra épül, hogy a munkájával segíti mások életét. Megkönnyíti, jobbá teszi vagy megszűntet egy gondot.


Hogyan találsz megfelelő szervizt?

Nem kell túlgondolnod és nem kell halogatni a döntést. Majd ha nagyobb lesz a sérülés, akkor megcsináltatom. De mi van akkor, ha évekig nem történik semmi a kocsiddal. Akkor végül megszokod, és együtt élsz az apró hibával.

Nem a Te hibád, hogy éppen csak meghúzták az autódat. De az sem a Te vezetési hiányosságodat tükrözi, hogy nem láttad azt a virágágyást, ami eltörte a lökhárítódat. Ezekre mind van megoldás és nem is olyan bonyolult. Vannak olyan cégek, akik tényleg fontosnak tartják a Te gondod.

Ha azt szeretnéd, hogy eredeti legyen az autód megjelenése és épp a lökhárítód sérült meg, akkor telefonálj és segítünk. Mindegy a lökhárítód sérülésének mérete, mert az csak egy zavaró állapot, amit könnyen meg lehet oldani.

https://totalcar.hu/tesztek/2015/01/12/skoda_octavia_g_tec_1_4_tsi/

http://www.muheg.hu/

Mű-Hege műanyag Kft.

#lökhárítójavítás
#műanyaghegesztés
#műanyagjavítás
#fényezés

http://muanyaghegesztes-budapest.hu/
https://www.facebook.com/muanyagjavitas.muhegekft/
https://twitter.com/muanyagjavitas
https://www.youtube.com/c/M%C5%B1anyaghegeszt%C3%A9sBudapest

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY