28 Loop készítése
0
0
2018. máj. 24.

Egy figyelmetlen tolatás a mélygarázsban, ami 455.000 forintba is kerülhet

„Vannak drága autók, vannak ritka autók és van ez az autó”

Nem gyakori, de már volt olyan ügyfelünk, aki a saját parkolójában akad fel. Nincs könnyű helyzete az autó tulajdonosoknak, neked se és nekünk se. Mind autóval járunk és nagyon ránk férne egy kis lazítás.

Jó lenne, egy olyan nap, amikor nem kellene a dugóban állni és 17 percet körözni a belváros kis utcáin, hogy legyen egy szabad parkoló. Biztos Te is tapasztaltad már, hogy a baj nem jár egyedül és mindig akkor talál meg, amikor késében vagy.

Amikor az autódat használod, akkor bizony gyakran előfordul, hogy rajtad kívül álló okokból sérülés keletkezik rajta. Tényleg nem a Te hibád.

Ezt az ügyfeleink történeteiből tudjuk. Olyat ritkán hallunk, hogy láttam az oszlopot a mélygarázsban és úgy gondoltam neki megyek. Egy ekkora autóval nehéz a parkolóban úgy manőverezni, hogy problémamentes legyen.


Volt hely, de 2 centi még nagyon kellett volna

Egy átlagos lökhárító 40 csavart, 20 patentot, 2db tartót és 16 darab tartó fület tartalmaz. A csavarok és fülek többsége több alkatrészre kapcsolódik. Ez olyan, mint egy kovalens kötés, ahol az alkatrészek barátsága kitart jóban és rosszban.

Amikor a lökhárítód sérül, akkor a tartók, a borítások és dobbetétek is elszakadhatnak. Ez nem túlzás és nincs itt költői kérdés sem, ez bizony tény. Ezek a meglepetések gyakran elbújnak a többi alkatrész mögött. Ezt Te ritkán fogod látni, mert ezek jól elbújnak.


"Drága kocsi erős számla": ez tény

Ez egy igazán szép közhely, ami nem igaz. Legalább is nálunk biztos nem, mindegy hogy milyen embléma van az autódon. Ez a lökhárító pont ugyanabból az anyagból van, mint az autók 90%-ka. Szóval a mi szakterületünkön ez a sztereotípia nem érvényes. Ha nem ismered ezt az autót, akkor ez bizony egy Range Rover Sport Autobiography, ami csekély 525 lóerővel gazdálkodik. Ez bizony látszik a márkaszerviz ajánlatán.

Ezeket nekünk nem kell szem előtt tartanunk. Nekünk elég, ha azt tudjuk, hogy milyen műanyagból van a lökhárító.


A megoldás nem trükkös, sőt egyszerűbb, mint gondolnád

Egy ilyen sérülést rutinosan tudunk megoldani, mert minden nap ezeket javítjuk. Ezt képzeld, úgy hogy amikor bejössz a műhelyünkbe, akkor ezeket a rejtett hibákat, pontosan meg tudjuk mutatni neked. Pontról pontra látni fogod, hogy a lökhárítód még mit tett tönkre.

Ha neked is hasonló problémád van, és nem akarsz tippelgetni akkor nézz be a műhelyünkbe és pontosan elmeséljük neked, hogy mire számíthatsz.

Lökhárító javítás: Range Rover Sport Autobiography

http://www.muheg.hu/

Mű-Hege műanyag Kft.

#lökhárítójavítás
#műanyaghegesztés
#műanyagjavítás
#fényezés

http://muanyaghegesztes-budapest.hu/
https://www.facebook.com/muanyagjavitas.muhegekft/
https://twitter.com/muanyagjavitas
https://www.youtube.com/c/M%C5%B1anyaghegeszt%C3%A9sBudapest

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY