0 0 0
53
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2018. jún. 18.
Amikor a biztosító húz be a csőbe:
"Nem érdemes kapkodni, mert sokba kerülhet"

A biztosítók ritkán érdekeltek abban, hogy neked sok pénzt fizessenek, pedig sokkal gyakoribb eset az, hogy neked bizony nagyon is jár a több pénz.

Te nem vagy autószerelő, nem vagy autókereskedő és nem vagy kárszakértő sem, így neked nem is kell értened az autód megjavításához.

Neked egy dolgod van, hogy megtaláld a számodra megfelelő szervizt, vagy ha már a mi bejegyzésünket olvasod, akkor egy lökhárítójavító műhelyt.

Az, hogy milyen szempontok alapján döntesz, azt Te tudod. Ami inkább fontos, hogy mennyire ismered a lehetőségeidet egy ilyen helyzetben. Tisztában vagy-e azzal, hogy nemcsak akkor tudsz felkeresni egy szakembert, amikor egy szolgáltatást akarsz megrendelni. A segítségnyújtás épp olyan fontos, mint a munka elvégézse.

Ha valamiben nem vagy jártas, akkor minket nyugodtan felhívhatsz. Kérdezz bátran, mert mi azért dolgozunk, hogy megoldjuk az ilyen problémákat.

„Egy telefonhívással akár 67.000 forintot is nyerhetsz. Ez bizony nem kevés, ha neked kell kifizetned”

Képzeld el, hogy Tiéd ez a Honda Accord. Hazafele bemész vásárolni a boltba és jóhiszeműen leparkolsz. Mikor mindent megvettél, akkor a parkolóból kifelé beléd tolatnak. Ez bizony védhetetlen és ez nem rajtad múlik.

Itt nincs mit variálni, ez bizony betétlap.

Ha rutinos vagy, akkor a betétlapot már úgy nézed, mint a nyertes sorsjegyet. A nagy biztosítók "rendesen" fizetnek. Általában ebben bízik mindenki és van, hogy ez másképp van.

"A szerencse forgandó: nem nyertél"

A kivétel erősíti a szabályt, ami egy helytelen képzavar és pontosabban ez inkább úgy hangzik, hogy a szabály próbája a kivétel.

A kárfelvevő nagylelkűen kiszámolt egy látszólag korrekt javítást. Korrektnek tűnt, mert az ügyfelünk jóhiszeműen állt a dologhoz.

Mivel a tulajdonos nem értett az autójavításhoz, így rábízta magát a "szakemberre" és elfogadta az egyezségi összeget és megkeresett minket, hogy a javítsuk meg a lökhárítót.

"A küzdelmes pótszemle"

Lökhárítók százait javítottuk már és szerelés nélkül is láttuk, hogy ez a kárfelvevő F-es ceruzával írta a számítást. Szándékos volt vagy rutintalan, ezt nem tudjuk. A képek kellően szemléltetik mi is a gond.

A szerelésen és javításon kívül, az egész eleje elcsúszott a Accordnak. A kár értéke közel a 4x-ese volt, mint amit kiszámoltak. Természetesen ezért van a pótszemle, ami gyakran rögös úton megy.

Kissebb közelharcott kellett vívni a tulaj érdekében, hogy itt azért felejtsük már el a kalapálgatást, a rángatást és számolják ki a korrekt csere árakat.

Nehézkes volt a vita. Végül jól alakult, mert az autón ki lehetett cserélni a tényleg kukába való alkatrészeket és még az egyezség végén még pénz is maradt a biztosító egyezségéből.

Amikor ilyen helyzetbe kerülsz, akkor nem kell kapkodnod és telefonálj bátran és kérj segítséget, mert ezzel sok pénzt mentesz meg, ami neked is és az autónak is jár.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Műanyag hegesztés: Volvo Mű-Hege Kft.
0:12
Műanyag hegesztés: Mű-Hege Kft.
0:12
2018. okt. 17. 127 néző
Műanyaghegesztés: Nissan Murano
0:12
2018. szept. 8. 34 néző
Lökhárító javítás: Opel Zafira
0:14
Lökhárító javítás: SKoda Octavia
0:16
Lökhárító javítás: BMW f10 m-paket
0:14
Lökhárító javítás: Mercedes C AMG
0:12
Lökhárító javítás: hyundai i40
0:14
2018. jún. 25. 108 néző
Lökhárító javítás: Honda Jazz
0:12
Lökhárító javítás: KIA Ceed
0:14
2018. jún. 4. 95 néző
Hasonló videók
0:12
0:12
2018. okt. 17. 127 néző
0:12
2018. szept. 8. 34 néző
0:14
0:16
0:14
0:12
0:14
2018. jún. 25. 108 néző
0:12
0:14
2018. jún. 4. 95 néző