12 Loop készítése
0
0
2018. ápr. 23.

Lökhárító javítás-műanyaghegesztés: Audi A1

Így biztos nem vág át egy bájos biztosítós:
"Ha türelmes vagy, akkor több pénzed lesz"

Ezen a kis „becsapáson” mi is elcsodálkoztunk…
-Hátsó lökhárító javítás

A biztosítók ritkán érdekeltek abban, hogy neked sok pénzt fizessenek, pedig sokkal gyakoribb eset az, hogy neked bizony nagyon is jár a több pénz.

Te nem vagy autószerelő, nem vagy autókereskedő és nem vagy kárszakértő sem, így neked nem is kell értened az autód megjavításához.

Ez így normális.

Neked egy dolgod van, hogy megtaláld a számodra megfelelő szervizt, vagy ha úgy tetszik autójavító műhelyt, vagy ha már a mi bejegyzésünket olvasod, akkor egy lökhárítójavító műhelyt.

Az, hogy milyen szempontok alapján döntesz, azt Te tudod. Mi se látunk a fejedbe, ez maradjon titok.

Ami inkább fontos, hogy mennyire ismered a lehetőségeidet egy ilyen helyzetben. Tisztában vagy-e azzal, hogy nemcsak akkor tudsz felkeresni egy szakembert, amikor egy szolgáltatást akarsz megrendelni. A segítségnyújtás épp olyan fontos, mint a tökéletes minőségre való folyamatos törekvés.

„Egy telefonhívással akár 55.000 forintot is kaphatsz”

Ha valamiben nem vagy jártas, akkor telefonálj és kérdezz nyugodtan, mert ez később pénzbe fog kerülni.

Képzeld el, hogy Tiéd ez a kis barna Audi A1. Mész hazafele és a piros lámpánál lassítasz. Éppen egy utcára vagy az otthonodtól, így az út hátralevő részét már csukott szemmel is megtennéd. Ekkor a várakozás közben egy puffanásra leszel figyelmes.

Itt nincs mit variálni, ez bizony betétlap.

Ha rutinos vagy, akkor a betétlapot már úgy nézed, mint a nyertes sorsjegyet, vajon milyen biztosító van a kötvényen. A nagy biztosítók rendesen fizetnek. Általában ebben bízik mindenki és van, hogy ez másképp van.

„Most Te estél a szignifikancia szinten kívül”

A kivétel erősíti a szabályt, ami egy helytelen képzavar és pontosabban ez inkább úgy hangzik, hogy a szabály próbája a kivétel.

Az Audi A1 esetében a tulajdonost a kárfelevő nagylelkűen megfizette és kiszámolt neki egy korrekt polírozást és egy szerelést. Korrektnek tűnt, mert az ügyfelünk jóhiszeműen állt a dologhoz.

Mivel az ügyfelünk nem értett az autójavításhoz, így rábízta magát a "szakemberre" és elfogadta az egyezségi összeget és megkeresett minket, hogy a lökhárítót igazítsuk meg neki.

Lökhárítók százait javítottuk már és még szerelés nélkül is láttuk, hogy ez kárfelevő nagyon mellé lőtt. Szándékos volt vagy rutintalan, ezt nem tudjuk és rábízzuk mindenkire a konzekvenciát. A képek kellően szemléltetik neked mi is a gond.

A hátsó lökhárító több helyen átreped, a teljes belső merevítő kiszakadt egyben, ami gyárilag van beleolvasztva és még a radar is megsérült.

Mivel a kifizetés megtörtént, így a biztosító járt jól. A korrekt eljárás a pótszemle lett volna és legalább a 3x-át kellett volna fizetni az ügyfélnek. Egy lehetőség volt a legjobbat kihozni a helyzetből, hogy legalább a tulajdonosnak ne kelljen plusz pénzt hozzárakni.

Az eredmény: maradt 15 ezer forint a kifizetésből és egy mentett helyzet, ami messze van a jogos javítástól.

Nem volt korrekt az eljárás és nem ez járt volna az ügyfélnek.
Az eredeti állapot járt volna, hiszen ezért fizetjük a biztosítást.

Amikor ilyen helyzetbe kerülsz, akkor nem kell kapkodnod és telefonálj bátran és kérj segítséget, mert ezzel sok pénzt mentesz meg, ami neked jár.

Lökhárító javítás-műanyaghegesztés: Audi A1

http://www.muheg.hu/

Mű-Hege műanyag Kft.

#lökhárítójavítás
#műanyaghegesztés
#műanyagjavítás
#fényezés

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY