0 0 20
18429
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
Hozzászólások | 20
gaheris2005
2017-02-27 19:10:35

szabalyszegő "A szabályok egy részét (záróvonal, sebességkorlátozás) megfelelő körültekintéssel, figyelemmel, helyismerettel és tapasztalattal felül lehet bírálni" Ez azért így nem igaz sőt erős túlzás szerintem. A motoros a záróvonal előtt befejezte az előzést. DE!!! a magyar kresz 18§ 1bekezdésének c pontja szerint "a záróvonalat jármûvel sem átlépni, sem érinteni nem szabad" nem tudom amerikában milyenek a közlekedési szabályok de hogy a motoros utána nem a megengedettel ment az tuti. nem ok nélkül ment utána. tény ha már az elején lehúzódik nem pedig játszik a rendőrrel figyelmeztetéssel megússza szerintem. tény eléggé megkérdőjelezhetően lépett fel a rendőr de nem tudjuk az előzményeket. kedvencem még hogy én vigyázzak a száguldozó minden szabályt megszegő motorosokra mikor lakott területen megy 150nel azt nekem balra kanyarodáskor okvetlenül látnom kell hiába nézek tükörbe az előbb még nem volt ott. Senki nem mondta annak az állatnak hogy lakott területen játsza az agyát. Sajnos volt ilyen barátom és egy tűzcsap vette el az életét. Szégyen rá ilyet mondani de a nem az hogy megérdemelte inkább a saját hülyesége áldozata lett. annak örülhetünk hogy nem ölt meg mást.

menomano
2016-02-03 08:48:06

hisztispunci "Én az Igazságosság híve vagyok." Még szerencse, hogy nem vagy bíró. :D "senkinek nem lett baja." A motorosnak zúzódása és csonttörése lett. "...a rendőr jogosnak érezte amit tett, hiszen tudta, hogy veszi a fedélzeti kamera." Hát ez pont nem igaz. :) A rendőr nem csak bunkó, agresszív b.rom, de még hülye is, mert fogalma sem volt róla, hogy kamera van a kocsijában. Nagy valószínűséggel, akkor nem így viselkedik. A tudósítások erről szóltak.

hisztispunci
2016-02-03 01:12:08

Lehet, hogy egy szerette pont így halt meg a rendőrnek, vagy biztos nem ma kezdte a szakmát, már látott ilyen motoros előzgetésből balesetet. Simán lehetett volna. Ne haragudj, de azt, hogy a motoron nincs fejtámla nem tudom elfogadni érvként, mert nem kötelező motorozgatni, pláne nem száguldani rajta. Nem véletlenül irgalmatlanul magas a biztosítási díj a motoros férfiaknak, ha ugyan köt velük a biztosító...talán statisztika lehet??? (kérdezem merő iróniával) Az autósok valamiért lehúzódnak, valahonnan sejtenek valamit, a motorosnak a tükre dísznek van? Na jó hagyjuk a picsába, hiszen a rendőr jogosnak érezte amit tett, hiszen tudta, hogy veszi a fedélzeti kamera.

PoremG
2016-02-03 00:42:32

Ahogy az időpontokból lehet látni, ez az ügy is elhúzódott pár évig. Valószínűleg a 180 ezer Dollárban benne vannak az ügyvédi költségek is. Simán lehet, hogy a motoros kapott 5000 Dollár kártérítést és ez 175 ezer Dollár párköltséggel járt! ;) Az igazságosság híve vagy. Rendben. Akkor nézzük csak végig megint ezt a videót! Mert én nem látok itt veszélyeztetést! Veszélyeztetés lenne pl, ha az előzés során a szembe sávban megjelenő autó elől csak az utolsó pillanatban húzódna le, két autó között menne át, stb. Tehát tényleg olyan szituáció, amiből majdnem baleset lett. Ilyen nem történik. Ami itt történik az szabálysértés. A mi lett volna ha, nem jogi kategória. A rendőr egy lomha autóval ugyan ilyen módon nekiáll akciózni. Sőt, mivel egy lomha szar kocsival rodeózik, ezért az előzés sokkal hosszabb ideig tart, ami azt jelenti, hogy az esély arra, hogy valakit veszélyeztet a manőver alatt, sokkal nagyobb. A rendőrnek mérlegelnie kell, mert egy hülye motoros üldözése nem ér annyit, hogy más embereket, beleértve saját magát veszélyeztessen. Feltételezve, hogy nem egy versenyző ül a motoron, egy üldözéses szituációval belehajszolhatja a hülyét egy olyan szituációba, hogy elveszti a kontrollt a motor felett és kinyír egy családot. Holott ott a felvétel a kocsijába, ott a rádiója, beszólhatott volna a központba és a következő kereszteződésben már várhatták volna a kollégák. Ezek után pedig amikor utoléri, akkor elgázolja. Micsoda??? Szélsőségesen szerencsétlen helyzetbe a motoros meg is halhatott volna ebben a szituációban. Tudod, a motoron nincs fejtámla, ami a megtartja a fejed, hogy ne törjön ki a nyakad, ha egy barom hátulról felöklel! Ezzel több probléma is van. A fellökésből és a lerúgásból látszik, hogy a rendőr indulatból cselekszik. Ez igen komoly szakmai hiba. Persze emberek vagyunk, a rendőr is ember. De a kiképzésnek egy fontos eleme, hogy higgadtan, határozottan és ARÁNYOSAN kell eljárni. A záróvonal átlépése, bár nem szabályos, de a videón látottak alapján nem indokol egy azonnali tarkón lövést az út szélén. Ha már az igazságosság híve vagy! Ezért egy vaskos büntetés járt volna a motorosnak. Ennyi.

hisztispunci
2016-02-02 23:47:54

Én az Igazságosság híve vagyok. A motoros nem tartotta be a kreszt, ezzel veszélyeztetve másokat, szerencsére senkinek nem lett baja=a rendőr nem tartotta be az ő előírásait, ezzel a motorost veszélyeztetve, senkinek nem lett baja. 180 ezer dollár???????????????????????

menomano
2016-02-02 23:08:08

hisztispunci Nevedből ítélve remélhetőleg hölgy vagy, így nem csodálkozom a véleményeden. A nők szabálytisztelőbbek, félősebbek és inkább a biztonságra mennek. Jól van ez így. Hidd el nincs semmi gond a szövegértésemmel. A szabályok betartása még nem ment fel senkit attól amit írtam. Remélhetőleg rád nem vonatkozik. :) A szabályok egy részét (záróvonal, sebességkorlátozás) megfelelő körültekintéssel, figyelemmel, helyismerettel és tapasztalattal felül lehet bírálni. Persze nem kötelező és nem is akarok rábeszélni senkit. A korlátozásokat a leggyengébbekhez igazítják, így arról, hogy ki kinél okosabb, ne nyissunk vitát. Ha a balfék jelzővel a lelkedbe tapostam, sajnálom. Ezért ne változzon meg a véleményed és ne legyél hisztis punci. Itt a kártérítés teljesen jogos volt, sőt a rendőrt ki kéne rúgni az állományból. Utolsó megjegyzésedet te sem gondolhatod komolyan a motorosra vonatkozóan.

hisztispunci
2016-02-02 21:19:35

Ez ugyebár amerika, amikor a barom berakta a macskát a mikróba, akkor ugye ő is kártéritést nyert. Ennyit erről a kártérítési ügyről is. Az engem ért durva hozzászólás miatt változott meg a véleményem és kívánok minél több önbíráskodó rendőrt és embert! Úgy látszik van, aki csak ebből ért.

hisztispunci
2016-02-02 21:17:14

szabalyszego, először is, szövegértésből egyes, hiszen éppen arról beszéltem, miatt aztán egyetlen szabály se kéne, ugyan is belső "kényszerből" tiszteletben tartom a többi embert, ezért nem ölök, nem száguldozok ésatöbbi, ami másokra esetleg veszélyes lehet. A záróvonalat nálad és a motorosnál okosabb emberek húzták oda, nyilván nem poénból, valószínűleg okkal, ők jobban ismerik az ottani útviszonyokat. A motoros nem hallja a szirénát de minden bizonnyal mehet, ugyan is a motorost üldöző rendőr előtt feltűnően az autósok lehúzódnak az út szélére. A motoros, nem azért száguld mert menekül, hanem alapból, azaz nem tartja be a sebességkorlátot és a záróvonalat sem. Jól felbaszta ezzel a rendőrt, a rendőr is ember, attól még, hogy kapott pénzbírságot a rendőr, jogosan járt el és bizony a motoros is megkapta a magáét. Életekbe is kerülhetett volna a száguldozása, egyet sajnálok csak nagyon, hogy a rendőr nem teljes sebességgel gurult át a motoroskánkon.

PoremG
2016-02-01 15:08:16

Az Los Angeles Times cikke alapján a bíróság 180 ezer dollár kártérítést ítélt a motorosnak. Lehet itt szörnyülködni, de maga az a pár előzés nem volt annyira veszélyes. Belátható szakaszokon, egy pillanat alatt megtörtént. A fickó szemlátomást nem menekült az őt üldöző autó elől, akkor az egyenesekben nagyon elhúzott volna. Az üldöző egy jelöletlen, szürke kocsiban volt, amikor szolgálatba helyezte magát. A kereszteződésben tökéletesen látszik, hogy a motorosnak gőze nincs arról, hogy őt üldözik. A rendőr simán melléhúzódhatott volna, és elállhatta volna az útját. Ehelyett hátulról nekiment, ami elég veszélyes. Ezek után a fegyvertelen, csodálkozó, ellenállást nem tanúsító motorost mellbe rúgja. Szerintem ez volt az a mozzanat, amit nem tudott kellő alapozottsággal indokolni a rendőr.

menomano
2016-01-30 21:16:58

hisztispunci Nagy valószínűséggel az ilyen hozzád hasonló balfékek miatt van minden agyon szabályozva. Az ilyenek bénáznak és töketlenkednek az úton baleseteket okozva és ezáltal a törvényhozókat folyamatos szigorításra kárhoztatva. Tapasztalatuk nulla, bénák mint a segg és feltartják a forgalmat. A videón is mi indokolja a záróvonalat? Semmi! A legtöbb helyen simán belátható az út. A motoros nem menekült ez teljesen egyértelmű. Ez a tempóján is látszik. A kereszteződésben is simán megállt és elsőbbséget adott. Ha menekült volna a rendőrnek esélye sem lett volna utolérni. Nagy valószínűséggel olyan balfék mint te. A tükröt nem nézi csak megy mint egy birka és észre sem veszi, hogy egy rendőr jön utána. Nem te voltál? :D

hisztispunci
2016-01-30 09:05:31

Nyilvánvaló, hogy szirénával üldözi a motorost, hosszú kilométereken keresztül, hiszen az autósok azonnal lehúzódnak. Persze záróvonalon csak előzgessen a motoros...

hisztispunci
2016-01-30 09:01:44

szabályszego, már a neved is beszédes te segg. Tudsz róla, hogy ha az emberek normálisan viselkednének, épeszűen, másokra odafigyelve, akkor nem kellene egyetlen törvény sem és egyetlen szabály sem? Viszont mivel az emberek többsége hülyefasz, ezért kénytelenek egyre több szabályt alkotni, amit a te fajta hülyefaszokat próbálja terelgetni, mint az eszetlen birkákat, de nem te kőkemény vagy és még a szabályokat is megszeged, remélem megdöglesz az utakon, de reménykedek, hogy senki nem lesz körülötted!

Pumi80
2016-01-30 05:20:04

Azért a különböző véleményekből jól kivehető a magyar szubkultura!!!:)))

menomano
2016-01-29 14:58:23

értékrendet akartam írni. Egyébként az is beszédes, hogy ezt a motorozást valaki veszélyesnek látja. Szánalom, de ez van az utakon. Balfékek gyülekezete. :)

menomano
2016-01-29 14:56:16

Alfasteex Nagyon nem vagy képben és az értékrendjeivel is komoly gondok vannak. Még finoman fogalmaztam. :)

A felhasználó további videói
0:13
2017. ápr. 11. 7336 néző
1:09
2017. márc. 31. 2770 néző
0:37
1:15
0:24
2017. márc. 25. 20089 néző
1:00
2017. márc. 23. 3178 néző
0:40
1:24
2017. márc. 13. 9130 néző
1:54
1:21
2017. febr. 23. 2880 néző
2:20
2017. febr. 23. 3705 néző
0:36
2017. febr. 13. 6679 néző
1:25
1:26
2017. jan. 17. 4571 néző
1:37
0:29
2017. jan. 12. 9192 néző
1:54
2017. jan. 5. 1733 néző
1:15
2017. jan. 4. 6439 néző
0:37
3:16
2016. dec. 20. 8875 néző
1:25
Hasonló videók
0:13
2017. ápr. 11. 7336 néző
1:09
2017. márc. 31. 2770 néző
0:37
1:15
0:24
2017. márc. 25. 20089 néző
1:00
2017. márc. 23. 3178 néző
0:40
1:24
2017. márc. 13. 9130 néző
1:54
1:21
2017. febr. 23. 2880 néző
2:20
2017. febr. 23. 3705 néző
0:36
2017. febr. 13. 6679 néző
1:25
1:26
2017. jan. 17. 4571 néző
1:37
0:29
2017. jan. 12. 9192 néző
1:54
2017. jan. 5. 1733 néző
1:15
2017. jan. 4. 6439 néző
0:37
3:16
2016. dec. 20. 8875 néző
1:25