Lánglovagok Brnoban

85
Feliratkozom
lohere
6811 videó
362 Loop készítése
0
0
2012. aug. 3.

A brünni pályán Lamborghini kupa megmérettetése folyt, a Lamborghini Blancpain Super Trofeo versenysorozata sajnálatos apropóval keltette fel a sajtó figyelmét még 2010-ben. A Gallardo LP 560-4 elég komoly vas, szép sebességet lehet elérni vele, és ha elszabadul, akkor csak az ima marad, hogy elkerülje a betonfalat. Giorgio Bartocci-t nem fogadták kegyeikbe az égiek, a célegyenesben megcsúszva telibe kapta a bokszutca betonfalát, amiről az autó komoly sérülésekkel lepattanva csúszott tovább, és lángra kapva állt meg a pálya aszfaltján.

Ami ezután történt olyasmi, amitől hideg verejték fut végig az ember hátán...Semmi! A pálya személyzete olyan szintű hozzá nemértésről, és tehetetlenségről tett tanúbizonyságot, amit már büntetni kellene. Bedöglött poroltókkal vacakolnak, nem mint szakember, hanem mint egyszerűen ember vizsgáznak nullára.

Senki sem törődik a sofőr kiszabadításával, csak értetlenül fújják a hatalmas lángokat, meg az aszfaltot, a Lamborghinitől 3 méterre, aminek köze sincs a menekítés biztosításához. Közel egy perc telik el, amíg Bartocci csapattársai a helyszínre érkezve végre közel merészkednek, és feltépve a roncsot kiszabadítják az eszméletlen pilótát. Elképesztő, hogy mindezt egy versenyzőnek és egy ingujjban odafutó csapattagnak kell megtennie.
Szerencsére Bartocci ennek ellenére túlélte a balesetet, igaz testének 40%-án szenvedett másodfokú égési sérüléseket, valamint pár törött bordával és törött lábbal fekszik az intenzíven, életben, de nem a gyors és szakszerű mentésnek köszönhetően...
A versenyzőt 4 nap után tudták hazájába hazaszállítani, miután stabilizálták az állapotát.

Az ütközés itt:http://auto.indavideo.hu/video/Giorgio_Bartocci_szornyu_balesete

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
2:18
Holló
2 napja
thumb
11:42
Dimenziók
5 napja
thumb
14:00
Angyalok
1 hete
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY