0 0 0
16
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2 hete
Feliratott készítette: NIGHTORIZON-FANSUB

30 éves Gorou Amemiya, aki nőgyógyászként praktizál egy vidéki klinikán, a kórház egyik korábbi betegének, az agydaganata következtében tragikusan fiatalon elhunyt Sarina Tendoujinak köszönhetően maga is nagy rajongója lett Ai Hoshinonak, a tehetséges és gyönyörű idolnak.

Egy nap aztán pont az imádott idol, az ekkor még csak 16 éves Ai Hoshino jelentkezik be hozzá terhesgondozásra, miközben a menedzsere hősünk diszkrécióját kéri, hiszen a rajongói miatt az idolnak muszáj eltitkolnia az állapotát. Gorou félreteszi a saját, rajongói csalódottságát és mindent megtesz, hogy az utolsó hónapokban biztosítsa Ai nyugalmát és felkészítse a lányt a szülésre. Ő maga azonban nem lehet ott a nagy esemény napján, mivel még azt megelőzően meggyilkolja őt Ai egyik őrült rajongója.

Vagy talán mégsem hagyja ki? Gorou ugyanis legközelebb Ai ölében nyitja ki a szemét, mint a lány ikergyermekeinek fiú tagja, Aquamarine „Aqua” Hoshino. Sőt, nem sokkal később az is kiderül, hogy az ikerhúga, Ruby Hoshino pedig Sarina Tendouji reinkarnációja lett, és mindketten pontosan emlékeznek az előző életükre. A két egykori rajongó boldogsága egy ideig nem is lehetne teljesebb, hiszen az imádottjuk egyszerre a mamájuk is. Négy évvel később azonban ismét felbukkan az őrült rajongó, és Gorou után Ai-t is meggyilkolja az otthonukban, a gyerekek szeme láttára, mielőtt önmagával is végezne.

16 évesen az ikrek maguk is csatlakoznak a szórakoztatóiparhoz, de míg Ruby az idol karrierje építésével van elfoglalva, és azért küzd, hogy méltó legyen Ai Hoshino emlékéhez, addig Aquát csak a bosszú foglalkoztatja és feltett szándéka, hogy megtalálja az Ai haláláért felelősöket az iparban, mégha ehhez fel is kell égetnie az egészet.

Ez a videó nem a sajátom. De mindig is úgy voltam vele. Mi lenne ha a magyar anime fordítások nem csak japán szinkron alatt lennének? Hanem például angol nyelv alatt is lennének? A célom az, hogy az animék magyarítását az angol fordításokra igazítom. Ezzel nincs semmi rossz célom mások munkájával. Sőt ki is írom, hogy kié a fordítás. Ez a csatorna egy olyan hely, ahol modernebb animék angol szinkronját teszem elérhetővé a magyarok számára. Ez az a hely. Aki angol szinkronnal szeretné nézni.

Főcím: Magyar nyelvű
Végcím: Angol nyelvű
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Hasonló videók