F1 2007 France by ClassF1

12
Feliratkozom
ClassF1
129 videó
388 Loop készítése
2
0
2014. ápr. 20.

https://www.facebook.com/ClassF1

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Amúgy mielőtt elgondolkodnál, hogy miért itt, és miért nem az FB-den írok, annak az az egyszerű magyarázata, hogy nincs FB-om, de azért bejelentkezetlenül szoktam guberálni ilyen F1-es FB-oldalakon. :)
thumb
Kedves ClassF1!

Azért érzékelheted kevésnek a videómegtekintések számat, mert az Indavideó megbuherálta a nézettségszámlálót. Eddig a klikkelések számát mutatta, most azonban a valós videólejátszások számat mutatja. Tudom, nekem is visszaesett egyik napról a másikra, de írtam az adminoknak, akik segítőkész választ adtak. Hát, nem voltam túl boldog, hogy 6000-et esett a nézettségszám emiatt a szerintem buta változtatás miatt.
Viszont Neked még így is nagyobb a nézettséged, mert nekem az utolsó videóm, ami 82 fölötti nézettséggel bír az februári. A mostanában feltöltött videóknál már csodának könyvelem el a 30-as nézettséget napok, akár hetek elteltével, miközben a változtatás előtt csak a 150-200-as nézettségnek tudtam örülni videónként, de célom volt a 100 fölötti.
A változtatás előtt minden videóm 100 fölötti nézettséggel bírt, most a változtatást követően kb. 8-10 van 100 fölött a 49-ből. Tényleg, eredetileg 8500 volt kb. a nézettség, ami lepottyant egy ÉJSZAKA alatt 1800-ra, és onnan már "felküzdöttem magam" 2230-ra kb., pedig már arról álmodoztam, hogy az egy éves évfordulómra (július 2.) meg lehet a 10000 minimum, de ez van. :(

Amúgy a videóid nagyon tetszenek, ahogy ez is tetszett, ezt már 2x meg is néztem. Amit általában az FB-den megosztasz azt az esetek 90%-ában mindig megnézem (a 10% technikai problémák esetén nem tudom megtekinteni), és amikor már megnézem a megosztott videóidat, akkor még "elszoktam" tévedni egy jó pár videódhoz. A videóid közül nekem a 2012 Valencia és 2006 Kína a kedvenceim, és nem csak a kedvenc pilótám, Schumacher miatt, hanem nagyon jó a zeneválasztás, kiváló vágások és megfelelő kommentármennyiség jellemzi munkáidat. Én nem örülnék, hogy ha abba hagynád, mert a te videóid az egyik kedvencem (a másik alonso99 és még csabimassáét is meg szoktam nézni, ha néha elénk tár valamit). :) Hajrá ClassF1! Ne hagyd abba! :)

OliF1video
Felhasználó videói
thumb
3:32
F1 2004 USA by ClassF1
2018. márc. 10.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY