261 Loop készítése
0
0
2016. febr. 20.

Ugyanis Mansell 1. futamgyőzelmét, Prost pedig 1. VB címét szerezte meg itt.

De egyébként is igen eseménydús futam volt. Csak néhány "érdekesebb" jelenet, tételesen:

0:00-1:33 a rajt, amelyhez Piquet eleve rosszul áll fel a rajtrácsra, egy kis plusz bonyodalmat okozva ezzel a többieknek.

Aztán a Druids-ben (T2) Rosberg annyira agresszív hogy majdnem kiejti saját csapattársát, Mansell-t, aki a fűről jön vissza.

1:37-2:09 Tambay rajtja onboard nézetből. Valamikor itt kezdődött az onboard korszak.

2:13-6:50 Senna vs. Rosberg. Rosberg bepróbálkozik a Graham Hill Bend-ből kijőve, de Senna becsukja a kaput, ami miatt Rosberg defektet kap, Piquet pedig ki is esik.

Aztán jön Rosberg bosszúja: a finn a boxból kijőve pont Senna elé jön vissza a pályára, akit fel is tart minden eszközzel hogy Mansell-nek megkönnyítse a brazil megelőzését ill. lehetőségeket teremtsen rá kb. amolyan "hamár én nem nyerhetek legalább Senna se nyerjen, akkor már inkább Nigel" hozzáállással (ez utóbbi csak egy tipp tőlem). Mansell hamarosan előz is, pont ott ahol Rosberg-nek még nem jött össze, neki már igen.

6:50-7:11 Johansson szerintem nem szándékosan, de a fűre tessékeli Surer-t amiből szerintem nagy baleset is lehetett volna ha Surer esetleg közben elveszti uralmát az autója felett.

7:18-9:01 Alboreto műszaki hiba miatt kiesik, ami, mint később kiderült végképp megpecsételte a sorsát a vb címért folytatott harcban.

9:01-10:53 a Lotus-osokkal azon a napon mindenki kibabrált: Williams után McLaren szendvics. Mert Watson (aki Laudát helyettesítette) és Prost gyakorlatilag ugyanazt csinálja de Angelis-szel mint amit Rosberg és Mansell Sennával. Prost ezzel feljön 5.-nek, és ezzel a vb cím már csak egy karnyújtásnyira van.

10:53-14:10 Mansell utolsó köre. Majd Prost-é, a levezetővel együtt. Mansell megnyeri élete első versenyét, Prost pedig első világbajnokságát.

14:12-19:12 pódium. Senna és Rosberg nem sokat beszélgettek, én úgy láttam :) Frank Williams is gratulál Prost-nak (még két lábon!). Rosberg pedig már a pezsgőzés után rágyújt :) Micsoda idők!

19:12-21:34 Prost interjú, majd

21:49-23:38 Mansell interjú.

wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/1985_European_Grand_Prix

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY