1292 Loop készítése
22
0
2007. ápr. 12.

A felvétel Magyarországon készült, csak az kételkedők kedvéért írtam, orosz. A CIA viszont megállapította, hogy megállapíthatatlan a felvétel ideje és helye. Egy biztos, jelentették ki, nem Osama Bin Laden hozta nyilvánosságra ezeket a képeket. :-)

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Hát ja, fénysebességgel érkező objektumokat nem lehet csakúgy bekalkulálni, főleg ha nem is olyan helyen van ahol várhat.
thumb
Az eset litvániában történt, az eredeti forrás pedig:
http://englishrussia.com/?cat=15&paged=17
thumb
Véleményem szerint a rendőr hibázott.Cseh vagy Szlovák. De biztosan nem magyar.
thumb
FF17! Az egyik alapvető szabályról feledkeztél el a legelején,mégpedig arról,hogy a vonulóautó vezetője is valamilyen szinten meg kell bizonyosodjon róla,hogy megadják neki a kékfény biztosította előnyöket!Ekkora sebességnél ez igazán kivitelezhetetlen!Ja,és még valami!Ésszel kell vezetni a villogós autót is,a megkülömböztető jelzéssel,mert így egy komplett családot is kiírthat valaki!FIGYELNI EGYMÁSRA!
thumb
Ütközés a címe, baleset cimke alatt. 5 f/s-re lassítottam le 29 f/s-ről.
thumb
Kiteszem ma lassítva az ütközést!
thumb
Az biztos hogy 80km/h nál gyorsabban ment és az is , hogy 162-nél kevesebbel. Valójában ez az eredmény nem sokat ér.:-((
thumb
Sajnos nem, lehet meghatározni a sebességet. Egy progival kiraktam az egész jelenetet gif-ekbe. Sajnos sok kép azonos az előtte lévővel, mert valami miatt fagyott, szaggatott a térfigyelő kamera. Így 40% eltérés is lehet, ami óriási. Ha találok olyan részt ahol nem fagyott és van viszonyítási pont, megpróbálom 20% alá vinni a becsült értéket.
thumb
Valószínű, a következő történt: A zöld lámpában kihajtó sötétszürke autóval majdnem ütközött a rendőrautó , hogy ezt elkerülje berántotta a kereszte jobbra az autót ahol ütközött az épp megálló autóval, viszont még mindig annyira bennt volt jobbra, hogy az ütközés is kevés volt, hogy ne kapja el az oszlopot. Igen szinte biztos, hogy piros lámpába ment bele. A sebességét is ki tudom számolni, hiszen ez valódi real video, nem olyan poén video ami tele van vágással és trükkökkel.
thumb
Szerintem ebből a kamera helyzetből semmi konkrétat nem lehet megállapítani... az se biztos hogy már piros volt a lámpa, az se biztos hogy ott állt már a kocsi.
Minden esetre érdekes!
(Még ha jól tudom nem mondtam de én is vonulos tű.o. vagyok) Véleményeteket viszont mindenesetre várom nem én raktam fel a videót de érdekelne!
Nyugis szolit!
thumb
Szerintem fel van paprikázva a társadalom a kék lámpák ellen. Hát ez a szomorú. Valahogy mind a két félnek igaza van. Mi lenne , ha mindenki végezné a dolgát úgy ahogy tudja. Nyilván az emberek, fáradtak, sietnek, ráérnek, nyugodtak, bambák. Ezen változtatni nem lehet. A kék lámpásoknak alkalmazkodni kell hozzájuk. Természetesen elvárom, hogy hamar odaérjenek ha a betörők lövik a házat, vagy ha emeletnyi lángok csapnak föl. De a világot nem lehet megváltoztatni, nekünk, nekik kell alkalmazkodni hozzá.
thumb
Csak 1x kell megtudnod kire számíthatsz a bajba! Talán utánna mutatsz egy kis tiszteletet az egyenruhások felé!
Szűk látáskör az jellemző! Addig nem látjátok be hogy tényleg sietünk amég szükséged nem lesz ránk!
(ezalatt gondoltam MENTŐ, RENDŐR, TŰZOLTÓ, és egyéb más fény- és hang megkülönböztető jelzést használókra)
thumb
ja vagy az utolsó hamburgert késik le a McDonaldsba
thumb
Nem az a lényeg... az a lényeg, hogy a SOK NYOMORULT NEM NÉZ KÖRBE MIELÖTT RÁLÉPNE A GÁZRA!!! Ez jellemző ránk/rátok a civil autóval közlekedő Magyarokra! Legyetek szivesek, kérlek titeket, mondjátok el nekem MIKOR FOGTOK MINKET ELENGEDNI HOGYHA SIETÜNK KÉKLÁMPÁVAL???????? Miért nem lehet megérteni hogy hogyha látsz egy tűzoltó autót vagy mentő autót akkor ott másodpercek is számítanak! Azzal hogy töketlenkedik valaki elöttünk akkor azzal egy/több embert ölhet meg!
Lássátok már be!
thumb
Igen lehet, hogy szlovák vagy orosz. A képek viszont jók.
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
8:02
hazi_02
2016. febr. 5.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY