Cserbenhagyásos motor baleset

41
Feliratkozom
TruthProof
3487 videó
18778 Loop készítése
13
0
2009. jún. 15.

További videók a blogon: Truth-Proof

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
idióta,féleszű "motorosnak" mondott hülyék.......már kezdem szégyellni,ha motorra ülök! :)....
thumb
A forgalomban részt vevő személy ugyanis hirtelen fékezést csak személy- és/vagy vagyonvédelem céljából végezhet. Ha valaki indokolatlan és hirtelen fékezés miatt koccan az előtte haladóba, a félrevezető személy felelőssége is megállapítható.
thumb
faszomanyadba!
Amikor én tanultam a kreszt, az volt a tényállás, hogy AZ ELŐRE KISZÁMÍTHATÓ VESZÉLYEKNEK MEGFELELŐEN KELL megválasztani a sebességet.
Ugyanis ha az előre kiszámíthatatlan veszélyre is fel akarnál készülni, akkor autópályán is max. 20km/h val közlekednél!!!!!!!!
Már pedig egy hegyi szerpentinen, beláthatatlan kanyarban az eszét játszó fasszopó féreg motoros, akik a szajhájának mutogatja a tudását, AZ NEM ELŐRE kiszámítható veszély!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thumb
tonyovics:

Milyen indokolatlan fékezés? Mindig számítani KELL arra hogy az előtted haladó fékezhet. Mert eléfut egy gyerek / szarvas / kamion, az előtte haladó tgk alól előjön egy lövészárok ami neki nem tétel, de az szgk-nak már az, vagy akármi. MINDIG a hátul jövő a hibás ha beleszáll. Mert nem tartott az út és látási viszonyoknak megfelelő kövtávot. Hát ez van, le kell rakni azt a kibaszott mobilt, nem utána anyázni, mert te voltál a fasz!
thumb
APutyin!
Ennyire vágod a KRESZ-t? Mert akkor az indokolatlan fékezés, hirtelen -veszélyhelyzetet teremtő- megállás fogalmát is ismerned kellene. 100 vezetőből 90 át is ment volna rajta! A szemből egy-keréken érkező, motorján álló másik -kaszkadőr lelkületű- srác egy pillanatra valószínűleg elvonhatta a figyelmét (esetleg). De nem csak a vadnyugati pisztolyzsonglőr reflexű egyedek kapnak jogosítványt. Az egyetlen vétke, hogy továbbment.
thumb
ja, és van egy olyan dolog is, amit úgy hívnak, hogy úgy kell vezetni a járművet, hogy minden körülmények között meg tudjunk állni. tehát ne már az legyen a hibás, aki elöl megy...
thumb
az első keréken való gurulás nem erős lassítás, tévedés ne essen, viszont egy tény, nem a közútra való. a másik, hogy nem hagyjuk ott a másikat, tökmindegy hogy hibás vagy sem.
thumb
Dehogynem indokolta, valószínűleg félt, hogy meglincselik a motorosok.........ezért hajthatott el. Amúgy a motorosnak nem lett semmi baja és a társai is ott voltak segíteni.
thumb
Ezért nem játszunk az utcán...
thumb
Ja-ja! Semmi nem indokolta, hogy elhajtson. DE! Semmi nem indokolta azt sem, hogy a motoros be nem látható kanyarban megálljon az út közepén, pláne nem stuntokat adjon elő. Szerintem az is közrejátszott, hogy betojt a 100 motoros láttán. Egyébként nekem úgy tűnt, megpróbálta elhúzni a kormányt, hogy ne menjen neki a pöcs motorosnak. Nekem is nagyon tetszik, mikor egy-kerekeznek, állnak a motoron stb., de nemár ilyen helyen!
thumb
Semmi nem indokolta, hogy elhajtson, kedves repecs.
thumb
Semmi nem indokolta hogy erősen fékezzen. Tükörbe kellene nézni mielőtt fékezünk egy satut a kamerának.
thumb
Lehet hogy kicsit idegesítették a pasit a nagyon menő motorosok?! Mert nekem úgy tűnik mintha direktbe tolta volna meg a srácot!
Felhasználó videói
thumb
0:12
Szaltó fail
2010. júl. 9.
thumb
0:19
Kacsatámadás
2010. júl. 9.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY