Büntetőfékezés

Feliratkozom
kisero
16 videó
21672 Loop készítése
30
0
2010. ápr. 25.

Rontott minőségű és kitakart videó, az eredeti leadva "további feldolgozásra".
Külön dicséret a piros autó gazdájának, mert a hátsó ülésén egy gyerekkel sikerült a mutatványa.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nos igen...Az alanyunk aki, ha nem tévedek egy fehér F Astrában kínlódik, nem nézett tükörbe, vagy ha nézett, a holttérben már nem látta, hogy ott van mellette a 3-mas Bajor. Igen mikor sávot váltunk, tükörbe is nézünk, meg mellénk is, és csak utána jelzünk. Mikor észrevette, hogy ez így nem lesz jó, gyorsan mindent vissza, ezt látjuk 3 sec-nél szerintem. Aztán megint vissza, mert gondolom satuzott egy nagyot a BMW-s, hogy ne nyalja meg az orrát az Opelesünk,(én ezt tenném) ettől aztán felment a pumpa, és miután A ZÁRÓVONAL VÉGET ÉRT, túlreagálva és szemét módon visszaadta, de ügyelve arra, hogy neki ne menjen a szerencsétlen hátulról. Miből gondolom ezt? Nézzétek meg nem áll rá a fékre teli talppal, hanem fokozatosan intenzíven fékez, ügyelve, nehogy neki menjen az Astrás hátulról. Túlreagálta, de nem kell börtönbe kiabálni.
Kíváncsi lennék, hányótoknak van jogosítványa akik hülyeségeket írkálnak... " \'csög béjjemvés" meg "ilyenkor neki megyek" MIVEL? Bicajjal?
(egy F Astrás)
thumb
:D:D:D Vicces Nap mint nap vezetek Ezeket minden bosszant eleve az hogy autóban ülsz az ilyent kiütni és kész nem rendőrség kell(persze nem árt megnézni ki is a bmw tulaja:D(kétajtós szekrény) esetleg pisztoly van nála sok agresszív majom van sajna. Ja még valami nem mindig a gyorshajtók a hibásak veszélyesebb egy 80Km/h táblánál egy 50-el közlekedő akárki is. Néhányan elolvashatnák a kreszt Van fék is azon a kocsin nem csak a gázpedál.
thumb
Tipikus 1 figyelmetlen talalkozik egy idegessel eset. Homalyos gyanum hogy a BMW-s meglehetosen nagyot fekezett, na meg figyelte a tukrot buntetofekezeskor. Erdemes meg a lassitas idejet nezni, nem arulkodik egy eroteljes lassitasrol, figyelembe veve a szaraz utat.
thumb
Anélkül, hogy igazságot tennék, nekem ott sántít a dolog, hogy milyen aberrált sofőr lehet az, aki kamerával rögzíti a közlekedést maga körül? Ezért megy a forgalomba? Direkt hergel, hogy aztán nyomhassa rec-et?
thumb
és az a felvétel nincs meg, amikor felbasztad valamivel az agyát? Mert ilyet csakúgy nem csinálnak emberek, ha még "köcsögBéeMWések"-is.
Mert tudod amíg a kutyát nem hergeled, nem harap meg...
thumb
Nem hiszem, hogy annyira "csúnyán" viselkedett volna a kamerás kocsi a BMW-vel, hogy ezt érdemelje büntetésként. Nekem sincs türelmem senkivel szembe sem, hajtok, mint az állat, mindig fékeznem kell, ha bejön elém valaki (mert mindig gyorsabban megyek - legalábbis mint a többség), de csak ezért, mert valaki "nem olyan, mint én" attól még nem satuzok előtte! Lehet "faszkalaposkodni" az úton (mint én), de amellett még lehet vigyázni - sőt kötelessége annak, aki megszegi a szabályokat - a többi szereplőre. Az ekkora fasz azért szerintem ritka.
thumb
Az autóban ülő júzerünknél tisztán látszik, hogy felvette az előtte haladó utánfutós kocsi tempóját.
Valószínűleg(!!!!!) BMW-s cimboránk jött, mint állat, akár direkt felgyorsítva, akár nem (bár az előzéses-fékezéses manőver miatt kinézem belőle a "csakazértsegyerebeelémköcsög" mentalitást), 0:03-nál látszik, hogy jobbra kellett rántani a kormányt, hogy ne húzzák meg egymás oldalát. Ekkor a BMW-snek satuznia kellett, és később ezt bosszulta meg a videón látható manőverrel.

NEKEM ez jön le a vidiből.
thumb
velkedravce: te segg, nezd mar meg jobban. Es nem tilos megalni az uton minden ok es jelzes nelkul? pffffffffffffff te hol elsz?
thumb
Watt-nak megy a hangszóró a következő kiegészítéssel: az eszköz valóban folyamatosan rögzít, és indítójel hatására (0.mp) letárol egy -14mp... 6mp között vett 20mp-es videót gyorsulási érékekkel. Az indítójel lehet kézi, vagy előre beállított gyorsulási (negatív előjellel pedig lassulási) értéket meghaladó mozgás. Jelen esetben ez utóbbi történt. Az előzményeket nem ismerem, a felvétel "hozott anyag".
thumb
Nem tartom túl életszerűnek, hogy a BMW-s minden indok nélkül "büntetett" volna. Tehát a kamerával szeret autós előtte felbaxta valamivel... Ergo az előzmény igen is fontos.
A 3mp-nél lévő kormányrántásból logikázva lehet, hogy a BMW-s tempózott a futós autó után, a főszereplőnk meg bevágott elé, mert nem akart mögé besorolni enyhe lassítás után. Ezzel a hozzáállással először a kamerás autó veszélyeztette a forgalom többi résztvevőjét.
Ja, és se rendőr, se polgárőr nem vagyok és BMW-m sincs.
thumb
Miért van kitakarva a rendszáma? Fel kell jelenteni a szemetet.
thumb
Az "előre elindítom a kamerát" hozzászóloknak annyit, hogy ez egy direkt baleseti kamera (ezért is látszódnak a gyorsulási értékek is), ami úgy működik, hogy mindig rögzít egy átmeneti tárolóra és egy "Esemény" gomb megnyomására a megnyomás pillanata előtti 10-20 másodpercet le is tárolja. (Az átmeneti tárolóból kimenti.) Tehát ezért láthatjuk az előzményeket. Éppen ez a lényege. Pofázás előtt tájékozodás! Köszönöm!
thumb
Szerintem is nagy gyökér a bmw sofőrje. Egyszer pont egy ilyen miatt zúztam majdnem le magam, mert egy kretén valakit ezzel "büntetett" egy beláthatatlan kanyarban! A reflexeimnek és annak köszönhetem, hogy nem történt baj, hogy szemből nem jött senki és így még pont meg tudtam állni az előttem már álló autó mellett. ÉS a dupla vicc, hogy nem is azt bűntette, akibe majdnem belementem, hanem kb. 4 autóval előrébb, így teljesen vétlenként törtük volna össze magunkat!
thumb
Én ilyenkor simán belemegyek.
thumb
A ku.......át az igen büdös parasztnak. Forduljon fel azt kívánom akkor talán tanul valamit belőle már ha maradt neki ép agysejtje.
A szakadék bmw-jét ő sem félti.
Aki meg nem ismeri a Szentmihályit, az ne okoskodjon. Ez sima szabályos besorolás volt nem közelített az utánfutóshoz vagyis nem fékezve sorolt át nagy tempóval. És nem tudhatjátok azt sem, hogy nem e gyorsított már eleve a bmw, hogy ne tudjon besorolni. Sok ilyet láttam már.
Kisebbségi komplexusos barom.
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
0:20
Itt a piros, hol a piros?
2010. máj. 21.
thumb
0:09
Érzékeny kerékpáros
2010. márc. 4.
thumb
0:30
Záróvonal
2010. márc. 4.
thumb
0:30
Udvarias taxis
2010. márc. 4.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY