1262 Loop készítése
0
1
2015. okt. 18.

Épp a Suzuki Lover Club tatabányai találkozójára tartottam, amikor ez az életveszélyes helyzet történt Budaörsön az M1-M7 autópályák bevezető szakaszán. Őbunkósága a Sietőssy nemzettestvér nem bírta elviselni, hogy a magamfajta suzukis proli nem takarodott el az útjából azonnal. Nem is állt módomban kitérni előle - épp minden sáv foglalt volt az érintett szakaszon. Ez nem volt elég: perceken át üldözött az autópályán csak ezért a bevágással kombinált büntetőfékezésért. AZ "ilyentől" nemcsak egy életre kellene elvenni a jogosítványt, hanem egy megfelelő zárt intézeti szakorvosi elhelyezés is kellene neki - hogy úrrá tudjon lenni a dührohamain és gyilkos indulatait. Mert nem gondolta át azt, hogy ennek a közveszélyes manőverének igencsak súlyos - netán halálos következményei is lehettek volna!
_
"Tisztelt" MFJ 265!
Ez a felvétel itt marad a youtube oldalon, és megosztásra kerül ott, ahol csak lehet. Amikor bevágott elém, nagyon jól tudta hogy kamera van az autómban. A felvétel a 2013. évi V. tv. szerinti tömegfelvételnek minősül - így egy "tömegfelvételbe" "jött bele". Látta a kamerát akkor is, amikor az autópályán mellém érve még "egyezményes kézjelekkel" hadonászott az utasával együtt - ráadásul kézjelekkel külön felhívtam a figyelmét a kamerákkal. Úgyhogy nem is kell próbálkoznia holmi személyiségi jogok bedumálásával és előhozakodásával - ezekről a jogairól és "jó híréről" lemondott akkor, amikor bevágott elém az autópályán, és a "büntetőfékezéssel" többek között az én testi épségen és életemet is veszélyeztette. Lehet hogy ön egy "nagymenőke", aki a nemzettestvérek földjén éli befolyásos és jómódú életét, netán jó politikai kapcsolatokkal megspékelve. De mindez nem menti az alól, amit ott és akkor művelt velem szemben az autópályán. Röviden: tehet egy szívességet - nyasgem! És gondolja át a BTK közúti veszélyeztetés, illetve a szándékos veszélyeztetés tényállásait!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
thumb
12:35
Kronotonfluxus 231 -...
2019. jún. 16.
thumb
39:13
Corvin Variációk
2018. nov. 1.
thumb
8:53
Szigony Rally a...
2018. júl. 7.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY