82 Loop készítése
0
0
2013. aug. 22.

A világon számos ügyfél gyógyult meg a Best Doctors segítségével. Tekintse meg rövid videóinkat!
Egyedülálló adatbázisunkban 50 000 - a szakma által legjobbnak ítélt - orvos specialista szerepel.A Best Doctors® specialistáit professzionális orvosok választják ki és kétévente frissítik és szelektálják a teljes adatbázist.A Best Doctors® által vizsgált esetek 39%-ában másik kezelést javasoltak.A Best Doctorshoz forduló második orvosi szakvéleményt kérő betegek közül minden 6. eltérő diagnózist kapott.
A Best Doctors® 3 kontinensen 40 országban van jelen.Több mint 30 millió embernek van hozzáférése a Best Doctors® szolgáltatásaihoz több mint 40 országban.
A Best Doctors® széleskörű tapasztalata lehetővé teszi, hogy kiválasszák a legjobb nemzetközi szakorvosokat, orvosi kezeléseket és egészségügyi létesítményeket, amelyek a szükséges kezelés szempontjából a legalkalmasabbak. A Best Doctors® munkatársai minden biztosítottnak készséggel segítenek kiválasztani ezek közül a legmegfelelőbbet! Külföldi gyógykezelési szolgáltatás esetén a biztosító fedezi a gyógyuláshoz szükséges kiadásokat (így a biztosított és kísérője utazásának és szállodai elhelyezésének, a külföldi gyógykezelésnek, a szükséges gyógyszereknek, az élő donor felkutatásának költségeit) a következő orvosi beavatkozások esetén: rákos megbetegedések kezelése, szívkoszorúér áthidaló (by-pass) műtét, szívbillentyű csere, élő donoros szerv-, és szövetátültetés, idegsebészeti beavatkozások.
Új termékünkkel Önnek lehetősége adódik arra, hogy elérhető biztosítási díjért, a világ bármely pontján a legjobb szakorvosok egyikével gyógyíttassa magát, vagy családja bármely tagját. Az egészség ezentúl nem csak a gazdagok kiváltsága.
A CIG Pannónia Életbiztosító a Best Doctors® orvosi csapatával együtt dolgozik azért, hogy betegségét magas színvonalú orvosi tanácsadás és kiváló egészségügyi ellátás keretein belül gyógyíttathassa.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
2:01
Miért van mindenkinek...
2013. júl. 31.
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY