BMW GINA(az alakváltó)

86
Feliratkozom
lohere
6819 videó
988 Loop készítése
1
0
2009. júl. 19.

Ez egy olyan autó amelyik,hihetetlen,de az alakját fogja tudni változtatnia a nem is túl távoli jövőben.A bajor autógyártó így nevezte el/GINA Light Visionary Model Concept Car./Olyan szövetet anyagot kombináltak a (meshwork) fémmel, amikben a drótok, mozoghatnak, elektro-hidraulikus eszközök által irányítottan.V8-as motorral fog valószínűleg készülni.A BMW 2008 júniusában mutatta be meghökkentő tanulmányautóját, a BMW GINA Light Visionary Concept-et. A nyitott sportkocsi különlegessége, hogy a szokásos lemezeket lecserélték egy speciális, ellenálló, tartós és rendkívül rugalmas szövetre, amelyet egy fémből készült drótháló-szerkezetre feszítettek ki.

A rendkívül könnyű alépítmény miatt a vezető a kocsi több elemét is mozgathatja belülről egy elektrohidraulikus rendszer segítségével, amitől az autó alakja gyakorlatilag változtatható. Az autó külső és belső alkatrészei ennek fényében erőteljesen eltérnek a konvencionális megoldásoktól, ami nemcsak a látványban nyilvánul meg, hanem a jármű alapvető konstrukciójában is. A szokatlan alapanyagok használata és ebből adódóan a gyártási folyamatok újszerűsége pedig kitolják az autótervezés lehetőségeinek a határait a távoli jövőbe.

Ez az innováció amellett, hogy könnyű súlya miatt kevesebb üzemanyagot igényel, alkalmas lehet arra is, hogy az autó légellenállását tovább mérsékelje. Az első iker-fényszórókat például használaton kívül elrejthetjük a különleges textilfedő alatt, amelyről könnyen az emberi szemre asszociálhatunk.

A hátsó lámpák LED sorokból állnak, így azok könnyen látszódnak a világos textilen át is. A karosszéria alakján az autó belseje is számos változtatható és eltüntethető elemet rejt; a nem

használt műszereket például szintén elrejtheti a sofőr. Az aktiválható, illetve inaktiválható alkatrészek szokatlan megoldásainak köszönhetően a sofőr Forrás:Explorer Magazi

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
5:58
Bellatrix
2 hete
thumb
18:11
Stressz
2019. nov. 19.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY