14551 Loop készítése
38
0
2009. febr. 13.

A videóhoz tartozó blogpost itt olvasható.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
sok idióta kákán is csomót keres XD
Handras van egy tanácsom: "Hülyékkel nem kell foglalkozni!"
Ez az én jól bevált mondásom :) jó a videó szép az autó és még több ilyet szeretnék látni és örülök neki hogy a ringen csináltátok nem másokat veszélyeztetve :D
thumb
De amugy készítő srácok, aki ilyenre adja a fejét, ehhez hozzá kell szoknia, a többségnek soha semmi sem elég, se nem jó az amatőr videós vagy túl gazdag, vagy tanyasi paraszt, vagy nem csapat, vagy szétveri a gépet mind1 csak fika legyen, persze van aki tiszta építő kritikát ír, de nem ez a jellemző. Sajna igen az emberek nagy többsége csak veri a nyálát, de akkor tessék vegyen egy kis kamerát 40e pénzért, meg fogja a családi verdát és mutasson jobbat. Írni könnyű...
thumb
A garázs nem lehet összehasonlítási alap :P
thumb
Aki ma nézte a Hirt Tv-n a Garázs című műsort az láthatta, hogy egy 300 lovas C320 Mercivel Brabus tuningos egy profi versenyző 3:04-et ment... akkor miről beszéltek ???
thumb
Handras!
Mondjuk én személy szerint kíváncsi vagyok rá, de az is elég, ha magadnak megválaszolod azt a kérdést, hogy "no, milyen konzekvenciát is vontam le ebből az autózásból?". Hm?
thumb
Nagy különbség van a "tök szar íveken mész köcsög" és a "miért nem az ideális mész" kommentek között..
thumb
2. az ember pont leszarja a motorféket amikor már másodpercek óta azt érzi az egyébként kétszer hosszabb féktávon, hogy folyamatosan mind a négy keréken dolgozik a blokkolásgátó, és az autó cseszik lassulni.
3. Ugyan ezen a napon Turán Frici egy Brabus mercivel 2 másodpercel ment jobb időt. Ezek szerint ő sem tud vezetni igaz?
4. nem baj a kritika, meg lehet kérdezni szívesen válaszolok mindenre, csak hát a stílus uraim...
thumb
Azért jó látni, hogy ennyi nagyon okos profi versenyző veszi a fáradtságot és ír kommentet. Persze a videóhoz tartozó postot már lusták végigolvasni...
Tehát akkor mégegyszer:
1. nedves-havas versenypályán egy idióta aki megpróbál az ideális íveken autózni, hiszen pont ott csúszik a legjobban
thumb
Ha egyáltalán kérdés volt, hogy két ilyen autót épségben végig tudtok-e vinni egy ilyen pályán, akkor nektek NEM ilyen autót kellene vezetnetek, hanem maximum egy fele ilyen erőset. Ha már fussa egy ringes hétvégére, meg fussa egy ilyen autóra (részleteire?), akkor fussa mellé egy BMW vagy Allianz vezetéstechnikai tréningre is, ott majd legalább megtanultok vezetni. Rendesen.
thumb
öreganyám jobban vezet ennél...
thumb
Hiába az erős autó: pocsék ívek, helytelen vezetési pozíció és kormányfogás, alapvetően rossz fékezési technika, hibás visszaváltás, sorolni is kár. A video készítőjének üzenem, hogy hívja Ancsát, Adrit vagy Mónit, és jelentkezzen a legközelebbi Ringes versenyzősuliba, mert nagyon ráfér. Ha visszatérő vendég, akkor tudja, kikről van szó.
thumb
Ideje lenne megtanulni vezetni csúszós úton. Meg elfelejteni a bináris gázpedál kezelést. És akkor nem lenne szánalmas a produkció.
thumb
Handras: Az autómata váltós autókon igenis van motorfék, szerintem a tavaszi hungaroringi bevetésed előtt olvasd át a BMW kézikönyvét. Amúgy, ha nem lenne motorfék akkor a hegyről lefelé jövet üresben jössz. (fel-le 1 garnitúra féktárcsa:).
Kanyar előtt meg nyugodtan kapcsolj vissza, a szoftver úgyis tudja mit kell csinálni, ott a kormány mögött a kapcsoló, bár a tied egy régebbi technika (6HP, M-Schaltung). A videó borzalmas (angol-magyar) keverve. Talán annyira azért mégse megy az angol?
thumb
Van baj elég az emberekkel ebben az országban... Mindenki okosabban, ügyesebbnek képzeli magát a másiknál, akinek meg van egy jobb autója azt már szidni kell... Már-Már idegesítő, hogy mindenhol ez van... minden fórumon a kommentek 70%-a erről szól.Száljatok le a földre élvezzétek az életet mindenki boldogabb lesz én is mint olvasó ti is mint kommentelők. Egy építő kritikának mindenki örül ha az normális ilyen formában gusztustalan.
thumb
Tizes skálán egyes.
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
thumb
7:00
Ferrari 458 Italia
2011. júl. 11.
thumb
7:20
Tesla Roadster Sport
2011. jún. 3.
thumb
3:52
iDisznó bakik
2009. jún. 2.
thumb
6:35
iNSIGHT
2009. máj. 26.
1 | 2
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY