Avensis ütközés

346
Feliratkozom
Totalcar
2464 videó
pro
56675 Loop készítése
7
0
2016. szept. 23.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Mint gyakorló jobbkezet meg nem kapó sofőr mondhatom, hogy az esetek 70%-ában ez pont így zajlik le és csak a vétlen fél önvédelemből történő elsőbbségről lemondásának köszönhető, hogy nincs nagyságrendekkel több csatt a jobbkezesekben. Itt a vétlen fél elsőbbsége teljes tudatában törte rommá magát. Sajnos a jobbkezes utcára fokozottan igaz, hogy elsőbbséged akkor van, ha meg is adják. Így most szerencsétlen vétlen autósnak igaza van, autója meg nincs, teszem hozzá, nem sokat tett azért, hogy elkerülje a balesetet. A jobbkéz szabály kimúlt, nem létezik, csak főútvonalak vannak, meg a sok öntudatos mérgezett egér. Akik dudaszóra vagy intenek, hogy 'bocs', vagy intenek, hogy kabbe.
thumb
Mellesleg az egyirányú utca tábla ami többnyire kereszteződésekhez van téve már bőven látszik a 10. másodpercnél , majd a 12. nél a jobbra levő utca eleje is , de a baleset utánig így sincs semmi lassítás , ami meg csak a 14. másodpercben történik meg.... Zavaró ez a nem vállalt felelősség és mosakodás de hát a politikusaink is így csinálják ..... Pont most küzdök valakivel aki 5 hónapja nem vállalja a felelősséget úgy hogy stoptáblás kereszteződésben nem adta elsőbbséget... :/
thumb
Vagy csak a látási és útviszonyoknak megfelelően kellett volna vezetni egy kertesházas , kanyargós , szűk utcás szakaszon .... Mint ahogy télen sincs kitéve plusz tábla , de ha van egy kis esze az embernek magától sem úgyanúgy megy a havas úton mint a szárazon...... :)
thumb
Kedves Papp Tibi!

Borzasztó szánalmas ez az önmosdatás/magyarázkodás amit művelsz, a TC-re nézve pedig rendkívül szomorú, hogy a kollégák között senki nincs, aki rád szólna, hogy ezt sürgősen hagyd abba, senki sincs aki a kezedre csapott volna mielőtt ezt a cikket élesítetted. Már az szomorú, hogy a TC-n egyáltalán teret kaphat ilyesmi.

Nincs kérdés: bárminemű lassítás nélkül közelítettél meg, egy jobbkezes kereszteződést. Hiába próbálsz magadnak mentséget találni, erre nincs mentség, világos mint a nap, itt senki más nem volt hibás, csak és kizárólag te. Az nem mentség, hogy te nem ismered a környéket, ahol az ember nem ismerős ott óvatosabban közlekedik, te pedig szartál bele, mentél mint állat aztán meglepődtél amikor oldalba vertek, ennyi történt, se több, se kevesebb.

Önmosdatás, mentegetőzés, felelősség hárítás helyett egyszerűen ismerd be, hogy figyelmetlen voltál és benézted, ennyi. Bárkivel megeshet, felesleges ebből ilyen cirkuszt csinálni, csak magadat és a TC-t égeted vele.

Redneck026-nak igaza van, ismeretlen környéken lassan kell menni és baromira figyelni.
thumb
sadf:
Nekem bizonyítvány magyarázásnak tűnik, a megtévesztő táblával és a fizikai levezetéssel együtt. Nincs itt semmi rejtély, meg a bokor kitakarta. Nem kottázta hogy van egy utca, és kész.
Kicsit a perecelős motoros történetek jutottak eszembe. "Inkább eldobtam mert észleltem hogy..."

Ez a "HD" videó pedig max SD-nek nevezhető, még a 720i szint sincs meg.
thumb
karcos ja... a hozzávaló cikkben minden jól leírva...
thumb
Hogy lehet kommentelni a cikknél?
Itt is leírom azért:
Nem tűnt fel hogy utca van, nem fékeztél, csak ijedtségből az utolsó pillanatban félrerántva a kormányt.
Mit kellett volna tenni?
Ha nem vagy ismerős, lassan menni és figyelni a keresztutcákra. Ezért mondják hogy akkor van elsőbbséged ha megkapod.
Felhasználó videói
thumb
0:43
UAZ az erdő ellen
2017. dec. 26.
thumb
0:44
Lexus RC F gyorsulás
2017. dec. 13.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY