61949 Loop készítése
15
0
2015. aug. 4.

Autósok és a biciklisek örök rangadója.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Kedves AzHofi! Bringás vagyok, tudom miről írsz, mikor a barom autósok ajtónyitását jellemzed anélkül, hogy belenéznének a visszapillantóba, amit ugye a közlekedés szabályai megkövetelnek. Én legalábbis ezt tanultam vezetés közben az oktatótól. KÖTELEZŐ a visszapillantóba nézni, és kötelező hátrafordulni kiszállás előtt, és még akkor sem kibasszuk az ajtót, hanem megnyitjuk, és egy pillanatra várunk. Utána nyitunk. Egyesek agyáig eljut, hogy az ajtóba szerelt nyitófény miért van, és ezért nyitnak résnyire először. A másik, hogy egy kerékpáros vs autós esetében nem beszélünk feltétlenül előzésről. ebben az esetben pedig főleg nem. Ez sima kikerülés. Nem jár sávelhagyással ugyanis. Kulturált helyeken, ahol a morál megfelelő meg a közlekedési szabályokat is alkalmazzák, ott használnak dudát erre a célra. ( Mint ahogy a kerékpáros a csengőt a gyalogosok figyelmeztetésére mikor elmegy mellettük, avagy erre készül, és a baromarc nem tudja hogy használja ki egyedül a 3 -4 férőhelyes járdát avagy kerékpár utat, mert ugye a gyalogos is szeret csikidam stílusban közlekedni. )
thumb
AzHofi! Borzalmasan tanulságos az a link. Megőrülök tőle. Legjobb és legszörnyűbb példa egyben. Kedves mami2 itt az élő példa, hogy az autósok azt hiszik a KRESZ csak táblákból áll. borzalmas!
thumb
Biciklizem Londonban. Nagyon sok olyan utca van (mint ez is) amelyen mindkét oldalon parkoló sáv van . Az utca kétirányú, de közlekedésre csak egy sávnyi út marad. Én is az út közepén biciklizem, mert nagyon sokan parkolnak menetiránnyal szemben, és a kiálló autó vezetője nem vesz észre, ha lehúzódom. Közvetlenül a parkoló kocsik mellett haladi nagyon balesetveszélyes.
thumb
igaziból én azt nem értem, hogy a bringások annyira verik a mellüket az autósok szabálytalanságaira, de budapesten konkrétan alig néhány százalékuk tartja be a rá vonatkozó szabályokat. kiharcolták maguknak a nagy önállóságot, hogy a forgalom részei legyenek, aztán ahogy komolyan veszik őket és szabályokat alkotnak rájuk/értük, ők fossák le. nézd meg, hány bringás áll meg a kerékpárosok számára kihelyezett jelzőlámpa piros jelzésénél. nézd meg, hogy hány hajtáspajtás biciklista használja a kerékpárutat, stb.
thumb
Milyet vetődött az öreg, biztos fiatal korában kapus volt xD
thumb
Azért nagyon tanulságosak az ilyen videók. Amikor az ember benne van egy szájkarate meccsben, nem képes kiszállni, úgy érzi muszáj megmutatni ki a legény. Kívülről visszanézve viszont rettentő ciki és szánalmas az egész. Érdemes felidézni a megfelelő alkalmakkor...
thumb
Két idióta fasz egy pár. Rég nem rötyögtem ilyen jót.
thumb
A magyar kresz szabályai szerint a kerékpáros maga választja meg, hogy a sávon belül hol halad jobbra tartást figyelembe véve.
A biztonsága érdekében érdemes a parkoló autóktól kb 1 méterre lennie. Nem kellemes amikor az ajtó sarka a mellkasodba nyomul (én már kaptam egy ilyet, és pár másik nyitást amit megúsztam).

Az autós nem tartotta be az előzés szabályait, mert nem tartott biztonságos oldaltávolságot, ezzel szándékosan(törvény szerint gondatlanul) veszélyeztette a kerékpáros életét. Az autós nem kötötte be magát.

A kerékpáros agybajt kapott és utána ment. Az autós agybajt kapott, és rongálás vétségét akarta elkövetni a kamerán, végül rögtönzött egy parkour bemutatót, amit ha tovább gyakorol, akkor egész szépen tud majd kivitelezni. Csak nem a nyakán kell bukfenceznie, hanem a vállán kell gurulnia.
thumb
Nem a feltétlenül a videóhoz kapcsolódok, de a "komoly" bringásoknak miért derogál a bringaúton menni? Még akkor is az autók közötti forgalmat választják sokan, ha az autó úttal párhuzamosan megy a kerékpár út.
thumb
Tegye fel a kezét, aki szeretné hogy elmagyarázzam, miért mennek ajtónyitásnyi távolságon kívül a parkoló autósor mellett a kerékpárosok.
thumb
A bringás az út közepén megy.Az egész jelenet elejétől a végéig arra ment ki, hogy kihasználja a bringás a kamerát.Viszont visszafele sül a dolog el, mivel szabálytalanul közlekedett, szándékosan az autós után ment és provokálta.Elpicsáznám én is a bringást, sőt ennyit nem is vitatkoztam volna vele.
thumb
Egy értelmes ember nem megy bele ilyen utcai üvöltözésbe, mindegy, hogy ki a hibás.... viszont a bringások legtöbbjére jellemző a baromi nagy öntudat, hogy joguk van mindenhez az utakon, a szabályokat meg lesz@rják.
thumb
mami2: nem kötelező előzni, az csak egy lehetőség. Ha az autós veszélyeztetés nélkül képes előzni, csak akkor megengedett, de akkor sem kötelező. Aki meg idegbeteg az szedjen hangyát, ne autót hajtson.
thumb
hát ez elképesztően kemény. a biciklis mellett -véleményesen- közel elhalad egy autó. ez a szituáció. nem történik baleset, nem mennek össze.

a biciklis, egy igazi féreg módjára utánahajt, ahol kérdőre vonja, mire a sofőr elmondja, hogy nem tud máshogy elmenni mellette, ha akkora helyet foglal el haladás közben az útból mint egy autó a biciklijével.

az önkéntes rendőr biciklis addig húzza a sofőr agyát, míg az kiszáll, erre a bátor hős kerékpáros ahelyett hogy a nagy arcát szemtől szembe vállalja, elkezd biciklivel menekülni.

Szerintem itt a kerékpáros jóval agresszívabb volt.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY