4362 Loop készítése
11
0
2010. máj. 25.

Így kell előzni tilalom ellenére, záróvonal, sebességkorlátozás,előzési tilalom figyelmen kívül hagyása. A Szabályosan közlekedők életének veszélyeztetése.De érdekes, hogy 10- percen belül, és szinte pár deci üzemanyaggal, alkalomszerűen ilyeneket nem tudnak lefülelni!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
....aszaltszőlő......!!!!!!!! Lyárlyábusszal!!!
thumb
Lehet hogy toyota-s volt és beragadt a gázpedál.
:-)
thumb
helyzetbe kerülnél. Persze nem szabad gyorsan menni de. Ahogy életszerűnek kell lenni az adóbevallásunknak, akkor már legyen a közlekedés is életszerű. Ki szokta a főutakon a 40-es korlátozást ha kilométereken át még egy gödör sincs nem hogy út építés. Amúgy meg az vesse rá az első követ aki még soha nem lépte túl a megengedett sebességhatárt.
thumb
Ez egy pszichológiai törvény. Aki betartja a szabályokat (bárhol, bármilyen területen az életben) az frusztrált lesz mert mások nem tartják be. Ahelyett hogy azzal foglalkozna hogy Ő milyen fasa gyerek és törvénytisztelő meg minden. Mi a pöcömet kell másokkal foglalkozni, hogy ő mennyivel ment. Honnan tudod hogy hova siet.
Elmondok egy rövid MEGTÖRTÉNT példát. (bocs ha hosszú)
A tesóm szülés előtt állt a doki az az már túl későn vette észre hogy RH összeférhetetlenek a férjével és ezért a baba életveszélyes helyzetbe került. (Konkrétan élet halál közt voltak mind a ketten)
Ez egy kis falucskában volt 20km-re a kórháztól. Esélye sem lett volna megvárni a mentőt. Ezért a sógorom betépett vele a kórházba 1000-rel vészvillogó, fénykürt meg minden játszott. Azonnal megműtötték őket. Hála istennek ennek már 15 éve.
DE mi van akkor ha én elkezdek keménykedni és feltartom meg szidom mint a bokrot hogy mit képzel meg ilyenek, meg biztos részeg. Holott a Te feleségeddel is mgtennéd ha ilyen....
thumb
Ez a videó is csak arra volt jó, hogy egy frusztrált sofőr, akit zavar az, hogy mindenki gyorsabb nála (de ez nem tűnt fel neki), és azt hiszi, hogy mindenki asszisztálni fog a hozzá.
Ez biza nagy tévedés.És mi ez a főcím. Ki volt agresszív, ki tolta, dudálta esetleg le?
thumb
DanielDavid!

Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, mivel ott lakott terület van, méghozzá Győrszemere erdősor!

Én pedig a megengedett sebesség felső határán közlekedtem, de bizonyítja az előttem haladó gk-i is, hogy szó sincs direkt lassú haladásról!
A kocsim pedig 1,5 éves középkategóriás, de kis fogyasztású
teljes védelemmel ellátott autó, ami az első 5, márkában bent van.
A filmezés pedig rögzített. De elsősorban az én biztonságom, érdekében van. És azért mivel sajnos olyan helyen vannak ellenőrzések, ahol tényleg övön aluli, hogy én ne kövessek el szabálysértést. Mert nem szeretném, ha utólag küldenék a bírságot. Tehát direkt a jómagam megregulázása miatt van!:)))
Ezt csak mint gyöngyszemet tettem fel, meg majd fogok is ha lesz nagyon kirívó eset, feltenni.És ha ezzel a tisztességes autóstársaimnak csak 10%-át tudom befolyásolni, már jó ügyet
szolgáltam, mivel nem szaladnak bele az igazi büntetésekbe.
Tehát csak ebből nyerni fog mindenki, kivéve a .........ot!!
thumb
Ezt minek kellett kirakni? Senki se nézze meg, semmi nem történik benne azon kívül, hogy egy nyugdíjas elővette a skoda 120-át mert itt a jó idő, és 30-al halad a gyér forgalmú úton, így feltartva a többi közlekedőt, akik leelőzik. De még csak nem is lakott területen történt, sehol egy zebra, egy gyalogos vagy egy kerékpáros, akit bárki is veszélyeztethetett volna az "agresszív, durva közlekedés”-i stílusával.
Azt a tanácsot, hogy a forgalom tempóját fel kell venni, biztos elfelejtette a papa... Vezetés közben másokról videót készíteni mennyire szabályos? Valaki csak nem III/III-as volt?
thumb
A záróvonal nem betonfal!!
thumb
És az állandó záróvonal előzési tilalom? Az semmi? /varpi?/

40-RŐL, PEDIG SZÓ SEM VOLT! Akkor miért nem inkább parkoltam?:)))
thumb
Aki meg kur...a ráér és megy 40-el, az meg legyen szíves busszal közlekedjen. Ha nem tetszik valami. He lehet haladni akkor mi a f...t kell tökölni. Még akkor is ha tábla tiltja. Látszik hogy nincs építkezés, útfelújítás, csak azokat a b..i táblákat hagyták kint.
thumb
Én is hasonlókat tapasztalok. Barmok voltak, vannak, lesznek!!!
Felhasználó videói
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY