15501 Loop készítése
9
1
2017. ápr. 4.

Most rájött, hogy miért nem haladt a sor.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Meg aztán megvan a kresz a kocsisor előzésére is...
thumb
Ide kellet volna az én vezetési stílusom. :)

Ezt a helyzetet én úgy szoktam megoldani, hogy ideje korán átmegyek a baloldali sávba, és onnan kanyarodom. A többiek meg el tudnak menni mellettem, anélkül, hogy lassítanának akár, vagy feltartanám őket. Tudom, ez már nem kresz, hanem rutin. Nem olyan rossz az a módszer... a többieket nem tartom fel.

Ha meg jönnek szembe, akkor kimatekozom... ill. kicsit át szoktam sorolni, hogy az én tükröm túl legyen a vonalon, és totál ellássak mindenki mellett...

Voltam már fordított helyzeteben is, csak én megálltam, mert egy kocsisor elején, nem véletlen van lassan mozgó autó, és ilyenkor óvatosan előzzük meg, a sor végéről, nem pedig durrbele ezerrel.
thumb
Amikor a trabantos kifordult az egész sort előző nagyonmenőcsávó kékvillogós elé ugyanígy, őt marasztalták el a kettős hátrapillantás elmulasztásáért, tudni illik nem csak a balra kanyarodás előtt, hanem közvetlen a manőver kezdete előtt is meg kell győződni, hogy biztonsággal be tud-e fordulni. Ezen okból itt a rendőr a hibás, meg az indokolatlan lassan haladása is veszélyeztetett.
thumb
Spoiler1201 remélem hogy érted a szarkazmust és csak úgy szólok policja van írva a rendőrautóra .És nagyon menő vagy hogy az interneten bárkinek be ugatsz de legalább nézd meg rendesen mielőtt elkap a szájmenés .
thumb
rendőrt legalább nem kellett hívniuk.

Spoiler1201: a "kurvából" következtettél arra, hogy ruszki vagy a nem létező ciril betűk vezettek nyomra? maradjunk annyiban, hogy inkább lengyel.
thumb
Orosz te állat jó hogy azt mondta hogy kurva...
thumb
Egyértelmű, hogy a rendőr volt a hibás. Záróvonalat nem láttam és kanyarodás előtt neki kell meggyőződnie arról, hogy nem kezdte-e meg már valaki az előzését.
thumb
VegokuDB valami olyasmit. (nem magyar)
thumb
az ütközéskor azt mondta hogy kurva ? :D
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY