6273 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
14
0
2007. aug. 9.

A német jómunkásemberek szótárában nincs a "selejt" szó, úgyhogy némi rugdalás/ajtócsapkodás után minden tökéletesen a helyére kerül.

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
bundesliga befigyel:XD
thumb
Arra hogy mit bírna húzni? Én a 2T trabimmal 750kg pótot húztam üresen:D csak a fékezésnél volt egy kis gebasz :D de sikeresen kitésrtem a pótelől mikor elszabadult:D
thumb
Gombóc Atúr!Szépen kérlek én is hogy, küld el nekem ezt a videót mert nagyon rajongom a trabikért!! Cím: sajbanv@gmail.com köszi szépen!! csaóó
törölt felhasználó
gyönyörü kocsik így ujjonan de ha a németek igy gyátják a turkcsit akkor a kinaiaktol mit is várhatnák ha ők gyártanák de az a az igazi és egyben a legnagyobb baja hogy naygon törik meg hát nagy kérdés . Mért nem látunk 2ütemün vonóhorgot? erre a haverom potyók menyögi a szomorú de nagy igasságot hogy mit birna huzni egy kis csávot gördszkával nem?
thumb
Elintézve.
A látottakhoz meg csak annyit ,hogy a amikor a pali kézzel helyre rakja az ajtót, az kb. kétheti használat után újra szétesik.A Warburgnál is csak lórugással lehetett becsukni az ajtót/motorháztetőt, s ezen a gyári paskolás nem sokat segít. Egyszerüen a zárat kellet volna áttervezni.
thumb
GombócArtur! Ennek a videónak van egy első része is a YouTube-n. Az Istenek sem tudom megszerezni se annan se más forrásból. Segítenél ebben nekem? A címem: monox@freemail.hu Köszönöm!
thumb
az agrikon mar csak ilyen...
thumb
Német minőség!
jóvanez magyarnak tanyára...:)
thumb
A látottakon nem lepődök meg. Több nyugati autógyárban voltam már, és ott is vannak cifra dolgok az ún. 'Rework' területen. A kalapácsot keménnyebben használták mint a videón.
Ezeken a helyeken minden bevetnek annak érdekében, hogy az autó jó legyen.
Van egy két problémás autó amivel járnak ide oda a mérnökök gyár területén a . Kérdeztem, hogy mennyit mehetnek így egy-egy autóval. Azt mondták akár 100 km is belehajthatnak a kocsiba, aztán teljes óranullázás, és mehet kiszállításra.
thumb
Forrás:internet.
Szerintem rövid keresgélés után te is megtalálod a különböző külföldi videómegosztó oldalakon.
thumb
Ez a videó egy igazi gyöngyszem. De honnan van? Nem VHS rip. Akkor mi? A tv1-nél dolgozol és ott megvolt szalagonn az archivumban?
thumb
GombócArtúr! Szépen kérlek, ezt a videót küldd el erre a címre: monox@freemail.hu Egy ilyen videót kár lenne titokban tartani mások előtt, akik szeretik a korhű dolgokat, főleg ha szeretnek is rácsodálkozni a "régi időkre".
thumb
Jaj látnád h mi hogy szereljük a class kombájnok és traktorok fülkéit.Az üveg ajtókat kb énis így csapkodom mert inkább még a gyárban törjön össze mint h a vevő kezét vágja szét.
Felhasználó videói
thumb
1:04
Axel Foley dance
2008. aug. 30.
thumb
0:32
Alvó sofőrök
2008. júl. 19.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!